Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΛΗ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ





Στην καθιερωμένη μας συνέντευξη φιλοξενούμενος, αυτή τη φορά ο Θαλής Τσιριμώκος προπονητής της Άνοιξης.


ΘΑΛΗΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ "ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ Η Α΄ ΕΠΣΑΝΑ"



Η συνέντευξη με τον Θαλή μεταβάλλεται σε διάλογο με έναν γκουρού του ποδοσφαίρου. Κατασταλαγμένη εμπειρία σε βάθος χρόνου σοφία επικαλείται.


-Θαλή, ,μεγάλη νίκη της Άνοιξης επί του Κεραυνού, έτσι δεν είναι;


Πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί του Κεραυνού, μέσα σε μια δύσκολη έδρα ομάδας που διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της και πιάσαμε πεντάδα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι και ήταν δίκαιο το σκορ (0-1). Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε το προβάδισμα με μεγάλο αγώνα, είχαμε θέληση, πίστη και πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο για αυτό και κερδίσαμε. Χαμόγελο ναι και ψυχολογία που την είχαμε απόλυτη ανάγκη. 



-Πως βλέπεις από εδώ και πέρα την Άνοιξη;



Κοίταξε, εμείς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία κι ένας νόμος άγραφος ποδοσφαιρικός λέει: Το 50% των νεοφώτιστων επιστρέφει στην κατηγορία από όπου προήλθε. Όσον αφορά εμάς, εμείς φέτος τον διαψεύσαμε αυτόν τον νόμο. Η πορεία μας είναι υπέρ του δέοντος αναμενόμενη και τούτο, διότι έχουμε μικρό μπάτζετ και κάναμε μια γενναία αναδιάρθρωση του ρόστερ τον Δεκέμβριο.


-Τι μπορούμε να πούμε για την συνέχεια; 



Ένα-δυο παιχνίδια να πάρω ακόμα και θα αρχίσω να προετοιμάζω την επόμενη μέρα της Άνοιξης βάζοντας μικρούς μέσα για να πάρουν συμμετοχή και παραστάσεις από την κατηγορία. Αυτό που θέλω να τονίσω, ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου οι υπερβάλλουν εαυτούς και αντιμετωπίζουν το κάθε ματς ξεχωριστά.



Δημήτρης Παρίσης
dimitriparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου