Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Ημέρα Παλλήνης η 24η αγωνιστική, διότι α) έσπασε το αήττητο της Βάρης και β) ξέφυγε 10 βαθμούς. Αναλυτικά,


Διψήφιο το νούμερο που χωρίζει πλέον την Παλλήνη από τον Αστέρα Βάρης και 19 οι νίκες της. Ο Αστέρας Βάρης έχασε το αήττητο μετά από 23 αγωνιστικές, διατηρεί όμως την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία.

Η Μαρκο προχώρησε με νίκη και βρίσκεται και αυτή μαζί με τα Γλυκά Νερά και τη Βάρη στο γκρουπ που ακολουθεί την Παλλήνη. Τα Γλυκά Νερά παραχώρησαν ισοπαλία στην Μάχη που τσούκου τσούκου μαζεύει βαθμούς.

Άνοιξη και Κερατέα με τις νίκες τους αποσπάστηκαν από έναν όμιλο πέντε ομάδων που τον αποτελούν οι: Μπογιάτι, Καλύβια, Παθιακάκης, Μάχη και Νικολακάκης. Από εκεί και κάτω υπάρχει ένας υπ΄ όμιλος Βούλα και Θησέας που αγκαζέ προσπαθούν να ξεφύγουν από την Ατλαντίδα. Η Ατλαντίδα έχει μείνει στους 22 βαθμούς, αφού έχασε από τη Μαρκο στην Ανθούσα και παραμένει εντός καυτής ζώνης. Εκεί όπου είναι κάτοικοι η Λαυρεωτική και το Κορωπί.

Η Λαυρεωτική σχεδιάζει την επόμενη μέρα δίνοντας ευκαιρία στα δικά της μικρά παιδιά. Ενώ το Κορωπί και μαθηματικά έχει τελειώσει και είναι κρίμα για την ιστορικότερη ομάδα της Ανατολικής Αττικής , να γεύεται υποβιβασμό.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΣτην 24η αγωνιστική μπήκαν 16 γκολ, έχοντας 3 διπλά, 3 χι και 2 άσσους.


Ομάδα με τις περισσότερες νίκες, Παλλήνη 19 νίκες


Ομάδα με τις λιγότερες νίκες, Κορωπί 1 νίκη


Ομάδα με τις περισσότερες ήττες, Κορωπί 20 ήττες


Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Παλλήνη και Βάρη, 1 ήττα


Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, Καλύβια 11 ισοπαλίες


Ομάδα με τα περισσότερα γκολ, Παλλήνη 48 γκολ υπέρ


Ομάδα με τα λιγότερα γκολ, Κορωπί 9 γκολ


Ομάδα με την καλύτερη άμυνα, Παλλήνη-Βάρη 11 γκολ κατά


Ομάδα με την χειρότερη άμυνα, Κορωπι 62 γκολ κατά


Επόμενη αγωνιστική η 25η ξεχωρίζουν τα ματς Βάρη-Μαρκο και Βούλα-Νικολακάκης
ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2.160΄ 
Τασσόπουλος Θησέας Ν. Μάκρης


Βούσουλας Μάχη Μαραθώνα


Παππάς Μάχη Μαραθώνα


Μανουσάκης Άνοιξη
ΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣ
Ζουρούδης Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 15 γκολ                       Χίσο Γλυκά Νερά 13 γκολ               Αρουέλ Κεραυνός Κερατέας 13 γκολ                                      Σιούτης Ατλαντίδα 10 γκολMVP αγώνα Κάρσος Μιχάλης (Άρης Βούλας), ο οποίος απέκρουσε πέναλτι με διπλή προσπάθεια και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, που δίνει μάχη για να σωθεί.ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ"

"Όταν είσαι αναγκασμένος να κυνηγάς αποτέλεσμα, το άγχος της προσπάθειας βαραίνει τα πόδια. Έτσι κι εμείς με τον Άρη Βούλας  δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη αν και είχαμε την ευκαιρία με το πέναλτι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Κορωπί".
ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Γ. Αρχηγός Καλυβίων) " ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ""Το διπλό στο Λαύριο μας απελευθερώνει από το άγχος της βαθμολογίας. Πιάσαμε τους 32 βαθμούς και τώρα απελευθερωμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουμε να ανέλθουμε όσο μπορούμε βαθμολογικά παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο και ουσίας. Μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή που καταβάλουν προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo ArgirisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου