Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ






Την Κυριακή βραβεύτηκε ο Κάπτεν Τζιμ της Λαυρεωτικής, ο οποίος έχει τη δική του σελίδα στο βιβλίο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης που προτίμησε το (δασκαλίκι) από το σταριλίκι, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στις αρχές και τις αξίες του διδάσκοντας τα Λαυρεωτόπουλα με τη συμπεριφορά του μέσα στα γήπεδα.



ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ   "Ο ΒΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ"        







"Είναι από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους κινδυνεύεις να τους μειώσεις αν πεις το οτιδήποτε. Ο χαρακτήρας του και το ταλέντο του είναι γνωστό τοις πάσι ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει μέχρι και Β΄ Εθνική. Είμαστε τυχεροί και είναι τυχερό το ποδόσφαιρο της περιοχής μας στο οποίο υπάρχει και δραστηριοποιείται".

(προπονητής τερματοφυλάκων Λαυρεωτικής)






ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ "ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ"




"Είμαι ένας παίκτης χορτάτος ποδοσφαιρικά, δεν έχω κανένα κόμπλεξ για αυτό και προτιμώ τον τίτλο του στρατιώτη από του στρατηγού. Έμεινα στη Λαυρεωτική για να βοηθήσω τα παιδιά που θα ξανά κάνουν τη Λαυρεωτική μεγάλη. Η βράβευση αυτή, τολμώ να πω, ότι με βρίσκει στη δύση της καριέρας μου, αλλά ποιος δεν ζηλεύει και δεν πληρώνει να δει ένα ηλιοβασίλεμα. Στα παιδιά τα μικρά τους προτείνω με οποιοδήποτε κόστος και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να μην τα παρατούν και να μην κάνουν έκπτωση στην ποιότητα τους. Σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν. Έτσι λοιπόν με τον βραβείο σας τους αποδεικνύω του λόγου το αληθές. Δεν ξέρετε πόσο σπουδαίο έργο είναι αυτό που κάνετε. Με εξέπληξε ιδιαίτερα το έντονο χειροκρότημα των παικτών των Καλυβίων και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την εκπληκτική πορεία τους στον θεσμό του Κυπέλλου".



ΣΧΟΛΙΟ

Είναι από τις λίγες φορές που τιμώντας ένα πρόσωπο παίρνουμε κι εμείς μέρος της τιμής του.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου