Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


Η Δόξα Κορωπίου θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κορωπίου κύριο Κιούση Δημήτριο και τον πρόεδρο του Σφηττού κύριο Κορωνιά Αντώνιο για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα προβλήματα του σταδίου Παπασιδέρη.


Η αρχή ήδη έχει γίνει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ήταν η μη ύπαρξη δεξαμενής των απόβλητων των αποδυτηρίων της ομάδας. Εδώ και τόσα χρόνια τα λύματα δυστυχώς χυνόντουσαν στην ύπαιθρο χωρίς καμία προστασία στο περιβάλλον. Μετά όμως από την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου και του προέδρου του Σφηττού, η λύση βρέθηκε με την εκσκαφή και τοποθέτηση βόθρου στον χώρο του σταδίου και ένα χρόνιο πρόβλημα βρήκε επιτέλους τη λύση του.

Επίσης άμεση λύση δόθηκε και στο πρόβλημα με τα ντους των αποδυτηρίων όπως επίσης και με τα σπασμένα τμήματα του εκεί χώρου για να γίνει πιο εύκολη η ζωή των αθλητών μας. Λύση επίσης δίνεται και στον ηλιακό θερμοσίφωνα που έχει και εκείνος πρόβλημα όπως επίσης και στις διακοπές ρεύματος μετά την πρώτη ψιχάλα. Ακόμη λύση βρίσκεται σύντομα και στα δίχτυα του γηπέδου αλλά και στους πάγκους των αποδυτηρίων που είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Έχει δρομολογηθεί ακόμη η αποκατάσταση των ζημιών των κτηρίων (αποθήκη, γραφεία, αποδυτήρια) από την διάβρωση και την κακή μόνωση τους.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και ο πολυπληθής κόσμος που έρχεται στο στάδιο για να προπονηθεί, είναι ο ελλιπής φωτισμός όπου με τη δύση του ηλίου δεν είναι εφικτή καμία δραστηριότητα. Από ότι πληροφορούμαστε όμως, σύντομα θα δοθεί κι εκεί λύση και χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Ξέρουμε και αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά επειδή είναι άμεση ανάγκη και απαίτηση όλου του κόσμου της πόλης μας, είμαστε σίγουροι ότι κι εκεί θα δοθεί άμεση λύση όπως και στα υπόλοιπα προβλήματα που κι εκείνα λύθηκαν άμεσα.


Εμείς σαν Δόξα Κορωπίου θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες στα παιδιά μας και μέσα από την άψογη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να γίνει ο χώρος του σταδίου Παπασιδέρη ακόμη καλύτερος και πιο ευχάριστος για όλους!!!

Μετά τιμής το Συμβούλιο της ομάδας 


         ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου