Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΘΛΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ






Άθλος και όραμα. Δύο στοιχεία που συνθέτουν έναν σωστό αθλητή. Για να πετύχει τους στόχους του και να κατακτήσει την κορυφή, χρειάζεται καθημερινός και επίπονος άθλος. Οι κόποι, οι θυσίες και η σκληρή δουλειά, οδηγούν στον δρόμο προς την κορυφή, την υστεροφημία.

Το όραμα είναι η κινητήριος δύναμη που δίνει την ώθηση σε εκείνες τις μέρες που θα πέσεις, θα χτυπήσεις, θα πονέσεις και θα λυγίσεις από το βάρος των στόχων σου. Όμως, το όραμα είναι εκείνο που θα σου δώσει την αντοχή και το κουράγιο να σηκωθείς και να πας ένα βήμα παραπέρα. Είναι εκείνο που θα σε ανεβάσει στο βάθρο της επιτυχίας, είναι εκείνο που θα σε καθοδηγεί να γίνεσαι ακόμη καλύτερος, να υπερβείς τον εαυτό σου κι εκεί κάπου στο τέλος της δικής σου διαδρομής, όταν θα έχει κατακτηθεί το όνειρο, θα γνωρίζεις ότι είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που στη θέση του άθλου και του οράματος σου, θα δεσπόζουν η πείρα και η γνώση που θα μπορείς να την μεταλαμπαδεύσεις στους  νέους αθλητές που γεννιούνται. Αυτό άλλωστε είναι και το πραγματικό όραμα.

Αν λοιπόν ενώσεις αυτές τις δύο λέξεις, θα υπάρξει το ΑΘΛΟΡΑΜΑ. Κάπου εκεί βρισκόμαστε κι εμείς, να καταγράφουμε και να επιδοκιμάζουμε τους κόπους και τα όνειρα των νέων αλλά και των λίγο πιο μεγάλων αθλητών. Να αποτυπώνουμε τις επιδόσεις τους και να επικροτούμε την πορεία τους. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα, όχι να κρίνεις αλλά να προτρέπεις. Θα είμαστε εδώ λοιπόν συνοδοιπόροι στο όραμα σας, κάνοντας έναν άθλο από πλευράς προσπάθειας να σας προβάλλουμε όλους.

ΑΘΛΟΡΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου