Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ







Το Σάββατο λίγο πριν τη συνάντηση Ατλαντίδα-Βάρη, βραβεύτηκε  ο Λευτέρης Παπιδάκης της Ατλαντίδας ως MVP της 25ης αγωνιστικής. Ο Λευτέρης κέρδισε τον τίτλο στην πολύ καλή του εμφάνιση στον αγώνα Κεραυνός Κερατέας-Ατλαντίδα, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης και δημιουργώντας "τρόμο" στην αντίπαλη άμυνα λόγω των πλαγιοκοπημάτων που επιχειρούσε, παίζοντας με τη ίδια άνεση και στα δυο φτερά. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός με θητεία σε Νικολακάκη και Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου έχει μπροστά του ποδοσφαιρικό μέλλον.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ " ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ "






"Ο Λευτέρης μας ήρθε τον Γενάρη. Είναι χαρακτήρας ποιοτικός, δεν δημιουργεί θέματα και είναι εργασιομανής. Ποδοσφαιρικά είναι βέλος, αλλά αυτό που μετρά είναι ότι δίνει τα πάντα στο να σωθεί η ομάδα. Έχει ενσωματωθεί πλήρως και ήδη έχει δημιουργήσει φιλίες με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ. Μακάρι να τον είχαμε από την αρχή της σεζόν. Είναι εργαλείο και ευχαριστιόμαστε που τιμάται σήμερα γιατί στην τιμή του αντικατοπτρίζεται η ομάδα".




ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ " ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ"






"Η ομάδα να πηγαίνει καλά κι ας βγαίνει MVP  όποιος να ΄ναι. Βέβαια, να έχει επιλεγεί ως MVP και να νικάς, είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός. Ευχαριστώ για τη βράβευση κι εύχομαι σε όλους να έρθουν στη θέση μου κι εγώ να φανώ αντάξιος στο μέλλον, έχοντας συνέπεια στην υψηλή απόδοση για την οποία βραβεύτηκα. Ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου γιατί είναι ομαδική η προσπάθεια".



ΣΧΟΛΙΟ


Ευχαριστούμε τον Αστέρα Βάρης που συνεργάστηκε στην βράβευση του Λευτέρη Παπιδάκη, παρατάσσοντας όλη την ομάδα για να δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας στην απονομή.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Νίκος Γκόριτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου