Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ








ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Το ζητούμενο και για τους δυο αντιπάλους, είναι να μην χαθεί το ματς. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται με σφικτές άμυνες. Το Μπογιάτι επανήλθε στις επιτυχίες και τα Καλύβια παραμένουν αήττητα για δυο αγωνιστικές, αλλά έχουν μπροστά τους δύσκολο πρόγραμμα. Άρα υπάρχει κίνητρο για το τρίποντο και μάζεμα βαθμών πριν το τούνελ. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Γουρνιά και ώρα 15:30.




ΜΑΡΚΟ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ακόμα και αν απέχουν βαθμολογικά, είναι παιχνίδι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες και το αποτέλεσμα του όπως σε κάθε ντέρμπι, είναι άγνωστο. Η Μαρκο έχει στραφεί προς το Κύπελλο, όμως μια νίκη επί του πρωτοπόρου δίνει αίγλη και ψυχολογία. Η Παλλήνη χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή της Χαντέ έχει δύσκολο απόγευμα. Το σίγουρο είναι ότι θα το δει πολύς κόσμος.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, με διαιτητή την Αντωνίου και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Μήταρη και ώρα 15:30.




ΑΝΟΙΞΗ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Οι κερδισμένοι της προηγούμενης ημέρας. Δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο. Ο Θησέας καίγεται περισσότερο για το αποτέλεσμα και θα επιδιώξει αποτέλεσμα. Μάλλον θα έχουμε επανάληψη του αποτελέσματος του πρώτου γύρου το μεταξύ τους παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Λάμπρου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:30.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Ο Κεραυνός αν κερδίσει, καθάρισε βαθμολογικά και μαθητικά την υπόθεση σωτηρίας. Ο Άρης χρειάζεται τον βαθμό ή τους βαθμούς για να μην χαθεί το διπλό του Κορωπίου. Ο Άρης κάνει πρωταθλητισμό αναγκαστικά κι έχει μπροστά του όλους τους άμεσα ανταγωνιστές του στην υπόθεση σωτηρίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Κάλλη, Χόικα και ώρα 15:30.




ΚΟΡΩΠΙ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Ευκαιρία για την Ατλαντίδα να πάρει ένα τρίποντο και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του πυρός. Βέβαια δεν παίζει μόνη της, πρέπει να πρυτανεύσει η σοβαρότητα και η συγκέντρωση στο παιχνίδι. Το Κορωπί ακόμη μια αγωνιστική που αγωνίζεται με αξιοπρέπεια. Προς τιμήν του που δεν τα παρατάει. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Ατλαντίς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Χριστόπουλο και ώρα 15:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου