Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

PRE GAME








ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ




Το Μπογιάτι έχει τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσει και με 33 βαθμούς δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την κατηγορία, όπως και ο Άρης Βούλας, ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχείς ισοπαλίες. Κάτι που ίσως ζητήσει από τη σημερινή αναμέτρηση του με τον Ολυμπιακό. Το Μπογιάτι θέλει τρίποντο για να ηρεμήσει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Δουλγεράκη και ώρα 15:30.





ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΝΟΙΞΗ



Η Λαυρεωτική δεν παίζει για το αποτέλεσμα, αλλά για την εμπειρία και τις παραστάσεις που θέλει να πάρουν τα μικρά της για την επόμενη σεζόν. Η Άνοιξη κάνει απίστευτη πορεία και μια στροφή πριν τη αντιμετώπιση της με όλους τους πρωτοπόρους, θέλει να παραμείνει στην 5η θέση. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Περδίκη, Τσέλιο και ώρα 15:30.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 



Ο Παθιακάκης ξεκινάει έναν Γολγοθά. Τέσσερις σερί δύσκολες αναμετρήσεις και στο τέλος η Μάχη. Ότι βαθμούς μαζέψει είναι πολύτιμοι. Τα Γλυκά Νερά κυνηγούν τη 2η θέση και λόγους πρεστίζ και ότι ήθελε προκύψει. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει  ο Παθιακάκης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Λάμπρου, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:30.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Η Παλλήνη με νίκη είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Έχει λοιπόν κίνητρο για νίκη. Τα Καλύβια ψάχνουν δύο βαθμούς για να εξασφαλιστούν και για αυτά υπάρχει κίνητρο. Ενδιαφέρον αγώνας και ένας επιπλέον λόγος, η επιστροφή του κόουτς Χριστοφιλέα στο "σπίτι" του, να στεφθεί με επιτυχές αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Ντόστη και ώρα 15:30.



ΜΑΡΚΟ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Η Μαρκο πλέον μετά την απώλεια του Κυπέλλου, θα κοιτάξει να καπαρώσει τη δεύτερη θέση. Η Μάχη θέλει βαθμό για να φύγει από μια δύσκολη έδρα και θα θεωρηθεί επιτυχία. Η κούραση της Μαρκο και η θέληση της Μάχης, θα δώσουν αγωνιστική χροιά. Τον αγώνα του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Μαρκο στον Μαραθώνα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκοπούλου, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Μήταρη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:30.



ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΚΟΡΩΠΙ



Ευκαιρία για τους Μενιδιάτες αν προσέξουν και δεν υποτιμήσουν το Κορωπί να χαμογελάσουν γιατί έχουν τέσσερις αγωνιστικές να κερδίσουν. Με νίκη επί του Κορωπίου, που μάχεται αξιοπρεπώς, ανεβαίνει βαθμολογικά. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Νικολακάκης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Σπίθα, Πολίτη και ώρα 15:30.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Ο Κεραυνός είναι αδιάφορος βαθμολογικά και παίζει για την ιστορία του. Ο Θησέας "καίγεται" για βαθμούς και θέλει να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά του από τη ζώνη του πυρός. Νίκη μονόδρομος, αλλά θέλει υπομονή και όχι άγχος γιατί είναι τροχοπέδη. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κεραυνός.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Χριστόπουλο και ώρα 15:30.




ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ



Τελειώνει η Ατλαντίς ένα δύσκολο πρόγραμμα. Σήμερα θα επιδιώξει να μην χαθεί το ματς. Η Βάρη κυνηγάει τη 2η θέση και έχει έναν ακόμη αγώνα εκτός έδρας. Ματς σκοπιμότητας και βαθμοθηρίας. Η νίκη για διαφορετικούς λόγους είναι επιτακτική ανάγκη. Ενδιαφέρον παιχνίδι ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του. Η Βάρη είχε πάρει τον αγώνα του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Γκόντα, Γουργιώτη και ώρα 15:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου