Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-0



Γιορτή, αλλά χωρίς νίκη






Μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα οι οπαδοί του Κεραυνού αποχαιρέτησαν τον μεγάλο άσσο τους Χρήστο Κοντογιάννη που σταματάει τη μπάλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Κεραυνός έδειχνε ότι έπαιζε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Με αποτέλεσμα να μην μπει ποτέ στο παιχνίδι και να παραχωρήσει λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι οπαδοί του, απέναντι στη νεανική ομάδα της Λαυρεωτικής. Η οποία έπαιζε ψυχωμένα και με αγωνιστικό πλάνο. Τζώρας και Βελετάκος ξεχώρισαν για μία ακόμα φορά καθώς ήταν αυτοί που παρέσυραν και τους υπόλοιπους με το αγωνιστικό σθένος. Με την ισοπαλία του σήμερα ο Κεραυνός δεν μπόρεσε να πιάσει την πέμπτη θέση, ξεπερνώντας την Άνοιξη που έχασε.





Διαιτητής του αγώνα Κορωνιάς, με βοηθούς τους Ντόστη και Αλεξοπούλου.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης) Βεζύρης, Βαγγέλι, Λιούμης Δ., Κατσίκης, Τσίκλος, Βίλα, Ασλάνι (67΄Νταής), Κακαράς, Μουσαράι, Κοντογιάννης (85’ Σότα), Λιούμης Θ. (75’ Μαγγανάς)




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Λάμπρου, Μπέλλος (88’ Θεοδωρόπουλος), Χάσκα, Κορωνιάς, Γαλάνης Κωνσταντινίδης, Γκότζος (18΄ λ.τ Δερμανούτσος ), Ουσταμπασίδης (75’ Καρδάρας), Γκαγκώσης, Βελετάκος, Τζώρας

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου