Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ







Γνώρισμα των μεγάλων ομάδων-σήμα κατατεθέν είναι ότι ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη μέρα να ξεκινάει πολύ νωρίς. Έτσι, τα Γλυκά Νερά προχωρούν ραγδαία στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τους παίκτες που βοήθησαν πέρσι η ομάδα να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα.

Η διοίκηση του Γιώργου Δρούγκα με συνοπτικές διαδικασίες ανανέωσε τους: Αλέξανδρο Αλεξίου, Βασίλη Βάρδα, Βαγγέλη Μπελεβέτη, Στράτο Μπέντα, Λεωνίδα Νάνο, Χρήστο Χίσο, Πάρη Κλωνάρη, Ανδρέα Στίσι και Παναγιώτη Συμβουλίδη. Κίνηση ματ για τον σύλλογο η ανανέωση της συνεργασίας του με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Αλμπέρτο Παπαδάκη.



ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ "ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ"




"Κινούμαστε σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή μας Αλμπέρτο, προχωρήσαμε στην ανανέωση του βασικού κορμού. Με δυο τρεις προσθήκες θα επιδιώξουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, η ομάδα να κινείται σε υψηλά επίπεδα αντάξιας της φανέλας της και πηγαίνουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος βλέπουμε. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ, πάντα για το καλό του συλλόγου και την πρόοδο του". 




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου