Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ






Η ισχυρή τριανδρία που αποτελείται από τους Νίκο Αξιώτη (πρόεδρος), Κοσμά Λεπανταζή (επίτιμος πρόεδρος) και Αντώνη Φώσκολο (τεχνικός διευθυντής), επέλεξε ως ηγέτη του προπονητικού τιμ της ομάδας τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Ο νεαρός και ταλαντούχος προπονητής φέτος αναδείχθηκε πρωτοεμφανιζόμενος MVP προπονητής με τη ομάδα των Καλυβίω, έφτασε στο final four του Κυπέλλου και πέτυχε τον στόχο της ομάδας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία ως νεοφώτιστη.

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο Νίκο Αξιώτη, τον επίτιμο πρόεδρο κ. Κοσμά Λεπανταζή και τον Αντώνη Φώσκολο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο και τις ικανότητες μου. Τους διαβεβαιώ ότι θα  κάνω το παν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Ολυμπιακός ξεκινά  άμεσα γιατί φέτος όπως και κάθε χρονιά θα πρωταγωνιστήσει. Είναι στο DNA του συλλόγου και για μένα προσωπικό στοίχημα η ευόδωση των στόχων του σωματείου. 

Με τη  ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω την πρώην ομάδα μου τον ΠΑΟ Καλυβίων καθώς είχαμε μία επιτυχημένη χρονιά, τον πρόεδρο Νίκο Πουλόπουλο, τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Αποστόλου και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ, εννοείται τους παίκτες μου οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας, τον κόσμο που συνέδραμε την προσπάθεια της ομάδας κι εύχομαι από καρδιάς ο σύλλογος πάντα να έχει επιτυχίες γιατί το αξίζει".

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου