Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΠΗΣ...Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ






Δια του προέδρου του Δημήτρη Πάπιου, ο οποίος στην τελετή λήξης των τμημάτων υποδομών του συλλόγου, απέδειξε ότι ο Αστέρας Βάρης είναι συνεπής και ακριβής σε αυτά που υπόσχεται. Εξηγούμαστε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι γονείς του ανέθεσαν να εξασφαλίσει υγιή και ασφαλή άθληση των παιδιών τους και αυτό το έπραξε ο σύλλογος.





"Τα παιδιά σας πήγαν αναμενόμενα πολύ καλά, το χαμόγελο τους σας το διαβεβαιώνει. Η αγωνιστική τους εικόνα ήταν υψηλή, οι διακρίσεις τους-μία πρώτη θέση για τα projunior και μια δεύτερη θέση για τα junior το καταμαρτυρούν. Σας διαβεβαιώ ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβριο". Λακωνικός και επιγραμματικός ο πρόεδρος συνάμα ρεαλιστής, έδωσε το στίγμα του συλλόγου.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ






Το γήπεδο χωρίστηκε στα τρία κατά πλάτος όπου έπαιζαν ταυτόχρονα οι ακαδημίες. Χάρμα οφθαλμών τα αστεράκια του Αστέρα, οι αθωότητα σε όλο της το μεγαλείο. Στο διπλανό γήπεδο έπαιζαν παίδες, παμπαίδες ενώ στο παραδίπλα έπαιζαν οι γονείς των παιδιών με αντίπαλο τους προπονητές των ακαδημιών μαζί με μερικές παίκτριες από την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα.







ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ






Βραβεύτηκαν πέντε παίκτες ένας από κάθε τμήμα με αιτιολογία την αθλητική τους συνέπεια και ήταν για τα projunior ο Οικονομίδης Αντώνης, για τα junior ο Χήκα Νικόλας, για τους παμπαίδες ο Αγγελίδης Βασίλης, για τους παίδες ο Σκουρλής Χρήστος και για τους νέους ο Παρωτίδης Βασίλης.






ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ



Βραβεύτηκε ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Κόντης για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Η βραδιά έκλεισε με δώρα από τη διοίκηση προς τα παιδιά, κάθε τμήμα έβγαλε την αναμνηστική φωτογραφία και μέσα σε γενικό κλίμα ευφορίας δόθηκε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Γιώτα Φράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου