Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ





Σήμερα για την Αττική και για όλη τη χώρα ξημέρωσε μία δύσκολη μέρα  Πέρα από την ανυπολόγιστη σε έκταση καμένων δασών και απώλεια περιουσιών, η Ελλάδα θρηνεί πενήντα ψυχές ανάμεσα τους και μικρά παιδιά, που χάθηκαν τόσο άδικα και με τόσο εφιαλτικό τρόπο. Οι σύγχρονοι Νέρωνες, που για συμφέρον κάποιων δεν υπολογίζουν τίποτα, κατόρθωσαν για μία ακόμα φορά να πνίξουν στον πόνο ολόκληρη την Ελλάδα. Μία Ελλάδα που δεν λέει να χαμογελάσει.
Αυτές τις δύσκολες ώρες, τα λόγια είναι φτωχά και δεν χρησιμεύουν και σε τίποτα, πράξεις χρειάζονται. Ας βοηθήσουμε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους, ο καθένας μας ξεχωριστά όπως και με όποιον τρόπο μπορεί. Γιατί μόνο με την βοήθεια και την αλληλεγγύη καταφέρνουμε να πηγαίνουμε μπροστά και να κλείνουμε πληγές.

Σε ανακοίνωση του, το σωματείο του Ολυμπιακού Λαυρίου, σήμερα Τρίτη 24 και αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου από τις 17:00 έως τις 20:00 στη λέσχη του συλλόγου στη Νεάπολη θα συγκεντρώνονται φάρμακα, εμφιαλωμένα νερά και τρόφιμα.

Στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", ο Παλλαυρεωτικός μαζεύει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο σύλλογος των Νικητών Ανθούσας συλλέγει τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα σήμερα από τις 17:00 έως τις 19:00 στο Αθλόπολις.

Στην είσοδο του δημαρχείου του Μαρκοπούλου σήμερα μέχρι τις 16:00, θα συγκεντρώνονται φάρμακα, τρόφιμα και εμφιαλωμένα νερά.

Επίσης όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα για τους τραυματίες, μπορούν να μεταβούν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Γραμμή βοήθειας 108 Δημοτικό Κτήριο Νέας Μάκρης τηλέφωνο 22943-20582

Περίθαλψη ζώων 210-8013302



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου