Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗ ΔΕΛΗ






Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο Κουβαράς ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ για την σεζόν 2018-2019.

Οι αθλητικές ακαδημίες ΟΠΑΠ αποτελούν μία πρωτοποριακή δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα Ελληνικά δεδομένα και στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν γνωστοί αθλητές είτε παραμείνουν "απλά" φίλοι  του αθλητισμού.
Σήμερα μέσα από το πρόγραμμα στηρίζει 128 ερασιτεχνικές ακαδημίες σε 49 νομούς της χώρας μας και είναι δίπλα σε 13.000 μικρούς αθλητές.

Επιπλέον φροντίζει να ενισχύει συνεχώς την τεχνική κατάρτιση των 500 προπονητών των ακαδημιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μέσα από την υλοποίηση των εκπαιδευτικών δράσεων, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη στα παιδιά, δίνοντας έμφαση στην ψυχή και το συναίσθημα τους.

Διοργανώνει μεγάλες αθλητικές γιορτές που ονομάζονται Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών σε πολλές πόλεις της χώρας, οι οποίες είναι αφιερωμένες στις τέσσερις μεγάλες αξίες του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και τον σεβασμό.

Στο ίδιο πλαίσιο, βρίσκεται στο πλευρό χιλιάδων γονέων και κηδεμόνων με την επιστημονική ομάδα του προγράμματος και τους προσφέρει συμβουλές και καθοδήγηση σε ψυχολογικό παιδιατρικό αλλά και διατροφικό επίπεδο, τόσο μέσα από την πραγματοποίηση επιστημονικών ομιλιών στο πλαίσιο των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών όσο και μέσα από διαδραστικές επιστημονικές εκδηλώσεις σε όλες τις ακαδημίες του προγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου