Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ





Καλούνται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λαυρίου την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 19:30 στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο "Γ. Ραφιάς", στην πρώτη συνάντηση για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε αυτή τη συνάντηση θα συζητηθεί η αγωνιστική προετοιμασία για τη φετινή χρονιά, η οποία προσδιορίζεται να ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

Ο ιστορικός σύλλογος του Ολυμπιακού Λαυρίου συνεχίζει την πορεία του έχοντας πρωταγωνιστές τους ίδιους του ποδοσφαιριστές-αθλητές του, στους οποίους φιλοδοξούμε να παρέχουμε ότι καλύτερο από τις σύγχρονες αντιλήψεις τόσο για τον αθλητισμό γενικότερα όσο και για το ποδόσφαιρο ειδικότερα.

Όλα δείχνουν ότι ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες της περσινής χρονιάς, ενισχυμένοι τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αγωνιστικό, υπάρχουν προοπτικές για μια πραγματικά συναρπαστική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά.

Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στην πρώτη αυτή συνάντηση με τη διοίκηση και τον προπονητή.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ


 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ                                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΝΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου