Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΑΡΚΟ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-0 (Κ.Δ) 2-4 ΠΕΝΑΛΤΙ






Κόντρα στη ροή του αγώνα η Παλλήνη πήρε νίκη πρόκριση επί της Μαρκο στο Μαρκόπουλο. Ο αγώνας είχε δύο παραμέτρους, ο ένας είναι ότι οι ομάδες ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και σήμερα ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους. Η δεύτερη παράμετρος είναι ότι ο αγώνας σήμερα ήταν για το Κύπελλο που κατά κανόνα είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ








Η Παλλήνη χωρίς Μπίτιλη και μέχρι το 40΄ τους Ελ Γκαμάλ και Ματσάδες, προσπάθησε αφήνοντας χώρο στη Μαρκο με αιφνιδιασμούς να πάρει αποτέλεσμα. Από την άλλη η γηπεδούχος με το άγχος του πρώτου επίσημου αγώνα, που πάντα κουβαλούν όλοι οι γηπεδούχοι, στάθηκε άτυχη. Στη διάρκεια του αγώνα έχασε πέναλτι με τον Πλιάκα, είχε δύο δοκάρια με Βαζέχα και Καλιαμπάκα, ένα χαμένο τετ α τετ στην παράταση με τον Πόποβιτς κι ένα σουτ του Δημογιάννη στο 75΄ όπου έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Ελ Γκαμάλ.

Εκτός από την ατυχία της η Μαρκο είχε απέναντι της και τον γκολκίπερ της Παλλήνης Τσάκαλο, μορφή του αγώνα καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι κι ένα τετ α τετ. Όνομα και πράγμα λοιπόν ο τερματοφύλακας της ομάδας του Χαντέ, που έπαιξε έξυπνα και είχε σχέδιο και τύχη.


Πέναλτι στο 37΄ σε ανατροπή του Βαζέχα, εκτέλεσε ο Πλιάκας απέκρουσε ο Τσάκαλος. Στο 78΄ δοκάρι οριζόντιο ο Βαζέχα και στο 88΄ δοκάρι ο Καλιαμπάκας. Στο 115΄ χαμένο τετ α τετ ο Πόποβιτς, έβγαλε ο Τσάκαλος.

Η σειρά των πέναλτι: Κολοτούρος 0-1, Βαζέχα 1-1, Σάμιος 1-2., Γκριμέκης απέκρουσε ο Τσάκαλος, Κωστόπουλος Ρ. 1-3, Πόποβιτς 2-3, Ζέλο δοκάρι, Καλιαμπάκας απέκρουσε ο Τσάκαλος, Βλάχος 2-4.


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Καραθανάση.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Νταή (115΄ Βλάχος), Γκριμέκης, Σόφης, Δημητρακόπουλος, Τζιβίλογλου (73΄ Λαλάι), Δημογιάννης (100΄ Πατσαούρας), Καλιαμπάκας, Πλιάκας (70΄ Πόποβιτς), Βαζέχα, Ζαραδούκας



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές) Τσάκαλος, Μερκούρης, Κούσης, Αρκούδας (41΄ Ελ Γκαμάλ), Κολοτούρος, Κούνας (70΄ Βλάχος), Τσάκαλος, Σάμιος, Κυριόπουλος (41΄ Ματσάδες), Ζέλο, Τρυφτιάτης (97΄ Κωστόπουλος Ρ.)

ρεπορτάζ γηπέδου Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου