Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΟΡΩΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-5 (0-3)






Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων εμφανής. Δεν μπόρεσε το Κορωπί να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Αγ. Στεφάνου. Στο πρώτο μέρος σημειώθηκαν τα τρία γκολ, τα οποία καθόρισαν και την έκβαση του αγώνα. Μόλις στο 7΄ ο Χαρίσης έκανε το 0-1, διπλασίασε το σκορ στο 35΄ ο Λύγκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 40΄ ανέβασε το δίχτυ του σκορ ο Ράνα με απευθείας χτύπημα φάουλ γράφοντας το 0-3 για την ομάδα του. Στο 50΄ ξανά χτύπησε ο Ράνα με δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 0-4, στο 61΄ μείωσε το σκορ ο Αρουέλ σε 1-4, αλλά στο 93΄ ο Λύγκος διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 1-5 πετυχαίνοντας και αυτός δεύτερο γκολ.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Γκούβα.


Στο 46΄ αντικαταστάθηκε ο Χαρίσης που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν ράμματα.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΟΡΩΠΙ (Τσομπανάκης) Μακρής, Παπαθανασίου (50΄ Καπουράνης), Πάντου, Μπανάι (64΄ Σκουρλής), Ξένος, Βαμβακέρης (56΄ Κορωνιάς Ν.), Τσομπανάκης, Οικονομίδης, Αρουέλ, Βίλα, Μερκούρης (73΄ Κορωνιάς Α.)



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Χριστοφιλέας) Σαμαράς, Χαρίσης (46΄λ.τ Μπότης), Βενέτης, Λένγκα, Τσέπας, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (59΄Γιουβανέλης), Μασκάι, Λύγκος, Ράνα (65΄Χατζής), Παντέλης (91΄Καριπίδης)


Ρεπορτάζ γηπέδου Κώστας Οικονομίδης
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου