Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-1 παράταση (κ.δ 1-1)


Δεν είναι θαύμα, είναι ηρωισμός






Ο Σαρωνικός σήμερα κοίταξε στα μάτια την Τριγλία και με την απόδοση του εξαφάνισε τη διαφορά κατηγορίας. Το παιχνίδι ήταν ματς κέντρου από τις δυο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι και δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Κατά συνέπεια είχαμε λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Σαρωνικός μπήκε δυνατά και παρέμεινε δυνατός καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η δύναμη που ανέδειξε είναι βασικό στοιχείο για την κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Η Τριγλία από την άλλη, είχε κάποιες στιγμές πολύ καλές ειδικά με Κακαρά και Μουστόγιαννη, που μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην αντίπαλη εστία. Ακαταμάχητος στο ψηλό παιχνίδι ο αρχηγός της Τριγλίας Αρβανιτίδης.
Πολύ καλό παιχνίδι, έκανε ο νεαρός Μπουκουβάλας για τον Σαρωνικό.





Τα γκολ, στο 49΄ εκτέλεσε γρήγορο φάουλ ο Μουστόγιαννης πιάνοντας στον ύπνο την ομάδα του Σαρωνικού με τον Κακαρά να γίνεται κάτοχος και να πλασάρει τον Καραλή γράφοντας το 0-1. Η απάντηση του Σαρωνικού ήταν άμεση. Στο 50΄ ο Έλενας με βολίδα έφερε το ματς στα ίσια γράφοντας το 1-1, στο 70΄ κίνηση από τον προπονητή Δημητρόπουλο που αντικατέστησε τον στόπερ Ζουρμπουρλή με τον ακραίο επιθετικό Παπακωνσταντίνου, δείχνοντας έτσι ότι πηγαίνει για να πάρει το ματς. Έφερε τον Μαραγκό αριστερό μπακ και έκανε στόπερ τον Χριστόπουλο, παρτενέρ του Κετέογλου. Το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο, όπως και το πρώτο μέρος της παράτασης. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης και το 115΄ ο Παπακωνσταντίνου αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, καθώς εκμεταλλεύτηκε τσαφ του Δάρα και με διαγώνιο σουτ παραβίασε την εστία του Γερακάκη, δίνοντας μία μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, που μόνο έκπληξη δεν ήταν. Θεωρείται δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων.




Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με την κράτηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη της Μικρασιατικής καταστροφής. Αξίζει να επισημάνουμε ότι και οι δύο αντίπαλοι έχουν ρίζες από τη Μικρά Ασία.

Παρά πολύς κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι του Κυπέλλου. Στο τέλος του αγώνα παίκτες και πάγκος των γηπεδούχων μαζί με την τεχνική ηγεσία πανηγύρισαν έξαλα.


Διαιτητής του αγώνα Καρράς, με βοηθούς τους Βαβουράκης και Βαβουράκη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Μπουκουβάλας, Χριστόπουλος, Ζουμπουρλής (70΄ Παπακωνσταντίνου), Κετέογλου (80΄ Χασουράκης), Όργιες, Ρέντι (117΄ Ρόθος), Μαραγκός, Ναυπλιώτης, Μπουγατσιάς, Έλενας (107΄ Σέλβια)




ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Αρχοντάκης) Γερακάκης, Τσαγκάρης, Σταυρόπουλος (90΄ Βατίστας), Δάρας, Αρβανιτίδης, Δελαπόρτας, Παπαδιονυσίου, Μουστόγιαννης, Κωστόπουλος (64΄ Ζαφειρόπουλος), Κακαράς, Μάργαρης

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
Φωτογραφίες Στέλιος Κανελόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου