Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ






Έπεσε χθες η αυλαία της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Κατά την οποία είχαμε και τις εκπλήξεις ως είθισται στο Κύπελλο. Η Κυπελλούχος Θύελλα όπως και η περσινή φιναλίστ Μαρκο,  είναι εκτός θεσμού.

Πέντε ομάδες της Α΄ κατηγορίας βγαίνουν εκτός τροχιάς Τριγλία, Μαρκο, Παλλαυρεωτικός, Νικολακάκης και Παιανία. Από τη Γ΄ Εθνική συνεχίζουν δύο Αχαρναϊκός, Παλλήνη. 

Από την Α΄ συνεχίζουν δέκα: Γλυκά Νερά, Βάρη, Μπογιάτι, Κερατέα, Καλύβια, Θησέας, Μάχη, Βούλα, Άνοιξη και Παθιακάκης. Από την Β΄ συνεχίζουν δέκα: Εθνικός, Πρωτέας, Σαρωνικός, Βουλιαγμένη, Ωρωπός, Γέρακας, Κρυονέρι, Σταμάτα, Πικέρμι και Αμφιάραος.
Από την Γ΄ συνεχίζουν πέντε: Διόνυσος, Μαύρος Αετός, Ολυμπιακός Λαυρίου, Ραμνούς και Δόξα Αγ. Άννας. Στη λίστα των ομάδων προστίθεται και η Κ20 της ΠΑΕ Αήττητος Σπατών.


Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τις συναντήσεις. ΜVP της πρώτης αγωνιστικής φάσης του Κυπέλλου ο Έλενας Σιδερής, ποδοσφαιριστής του Σαρωνικού Αναβύσσου. Πέτυχε άμεσα (εντός δίλεπτου) την ισοφάριση για την ομάδα του με αποτέλεσμα να μην χαθεί η καλή ψυχολογία. Ο βαθμός δυσκολίας του αντιπάλου ήταν πολύ υψηλός (Τριγλία) και ανώτερης κατηγορίας. Επίσης, είχε ένα θεαματικό βολ πλανέ σουτ που έφυγε σύριζα άουτ, επιπλέον τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία.





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου