Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ



Τέσσερα άλφα στην κορυφή μαζί με Μπογιάτι και Θησέα







Αχιλλέας, Άνοιξη, Αστέρας Βάρης, Άρης Βούλας είναι τα τέσσερα άλφα που μαζί με το Μπογιάτι και τον Θησέα, είναι οι έξι ομάδες που συγκατοικούν στο πρώτο σκαλί της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ μετά την πρώτη αγωνιστική. Κατά την οποία είχαμε πέντε διπλά, δύο χι κι ένα άσσο και μπήκαν 21 γκολ.


Η πρώτη αγωνιστική λοιπόν ήταν η μέρα των φιλοξενούμενων. Το βάρος της πρεμιέρας βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων, όπως αποδείχτηκε εκ των αποτελεσμάτων. Η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η ήττα της Τριγλίας στη Ραφήνα με σκορ 1-4 από τον νεοφώτιστο Αχιλλέα. 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ




Είχαμε την πρώτη παραίτηση προπονητή του Νίκου Κωτσοβού από τον πάγκο της Τριγλίας. Την πρώτη αποβολή του Δημήτρη Κατσίκη από τον Κεραυνό Κερατέας και το πρώτο επίσημο γκολ του Παλλαυρεωτικού στην παρθενική του εμφάνιση στη Α΄ Κατηγορία, το πέτυχε ο Μάνθος Ασλάνης, στο παιχνίδι με τον Παμπαιανικό στην Παιανία. Το Αθλόραμα θα προβεί στη βράβευση του στην τέταρτη αγωνιστική στο παιχνίδι Παλλαυρεωτικός-Κεραυνός Κερατέας.


Τα δυνατά ματς της επόμενης αγωνιστικής είναι: Βάρη-Γλυκά Νερά, Μπογιάτ-Κερατέα και Αχιλλέας-Μαρκο. 



ΔΗΛΩΣΗ:




ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ"



Ο ικανός τεχνικός του Θησέα . Μάκρης μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του επί του Παθιακάκη, μας δήλωσε.


"Η ομάδα μου βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, υπάρχει καλό κλίμα και οι παίκτες μου βγάζουν πάθος στο γήπεδο. Υπάρχει χημεία. Και όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παθιακάκη, θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα κρίνοντας από την αγωνιστική εικόνα που βγάλαμε στο γήπεδο. Σταθήκαμε τυχεροί στο 30΄ όταν ο τερματοφύλακας μας Κατσιούλης απέκρουσε πέναλτι γιατί τότε θα γινόταν το 1-0 και θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Από την άλλη, εμείς πετύχαμε στο δεύτερο μέρος πολύ γρήγορα γκολ στο 48΄, είχαμε κι ένα ακυρωθέν γκολ με τον Μουλάκη για εμάς, αλλά θεωρώ όπως προείπα ότι αξίζαμε τη νίκη, διαχειριζόμενοι σωστά το υπέρ μας σκορ. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, αλλά συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που κινήθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Εμείς συνεχίζουμε".



Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου