Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ



ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-3 (1-3)







Συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα ο Σαρωνικός, μετά τη νίκη πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικράτησε της Βουλιαγμένης στο ουδέτερο της Βάρης με 3-1 και πήρε το πρώτο τρίποντο του και μάλιστα με ολική ανατροπή του σκορ, διατηρώντας τη φήμη που τον θέλει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο.

Το γκολ του Παππά για την Βουλιαγμένη στο 15΄, αφύπνισε τους Αναβυσσιώτες οι οποίοι ανταπέδωσαν με τρία δικά τους τέρματα, παίρνοντας μία μεγάλη νίκη επί ενός αξιόμαχου συγκροτήματος όπως είναι η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Γιώργου Δημητρόπουλου έδειξε τσαγανό κι έβγαλε χαρακτήρα ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ.

Έτσι, με δύο γκολ του γερόλυκου στράικερ Μπουγατσιά (31΄ και 46΄) κι ένα του Έλενα (45΄), πήρε τη νίκη, με αποτέλεσμα να μπει με το δεξί ο Σαρωνικός στο πρωτάθλημα.



Διαιτητής του αγώνα Βαβουράκης Δ., με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Πολυχρονιάδη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης) Παπαχριστόπουλος, Τουρπέτας, Κουφογιάννης, Κουκονασούλης, Αντωνόπουλος (71΄ Κωνσταντίνου), Κόλλιας, Κουσιάκης (46΄ Βεϊζάι),  Μαγγόλιας, Παππάς (70΄ Τρακαλάς), Μαντακίδης, Μπίνας (85΄Παινέσης)



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Χαντζάρας, Μπουκουβάλας (60΄Αδαμίδης), Ρέδι, Χριστόπουλος, Χασουράκης, Ναυπλιώτης, Μπουγατσιάς, Μαραγκός (63΄ Τραϊτοράκης), Γκιούζι (84΄ Ρόθος), Παπακωνσταντίνου (75΄ Θεοδωρίδης), Έλενας



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com
photo Νίκος Γκόριτσας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου