Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ & ΚΕΡΑΤΕΑ






Σήμερα δύο μεγάλα παιχνίδια λόγω δυναμικής των αντιπάλων και διαδρομής, φιλοξενεί το κυρίως πιάτο της πρώτης αγωνιστικής για την Α΄ ΕΠΣΑΝΑ.


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Γλυκά Νερά και Αγ. Στέφανος, δύο ομάδες που πάντα βρίσκονται στο προσκήνιο του πρωταθλήματος. Ξεκινούν φέτος σαν φαβορί για την άνοδο, διαθέτοντας δύο ποιοτικά ρόστερ και δύο ικανούς προπονητές.



ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ "ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΤΣ ΒΛΕΠΩ"




"Είναι ένα ντέρμπι που θα τραβήξει κόσμο και σίγουρα αυτό το ματς το βλέπω κλειστό και να πηγαίνει στη δύναμη. Έχει ανέβει το επίπεδο στις ομάδες και το πρωτάθλημα το φετινό το βλέπω να είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών. Τα Γλυκά Νερά είναι πάντα μέσα στους πρωτοπόρους, καθώς διαθέτει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό σύνολο. Χρειάζεται προσοχή από μέρους μας γιατί το ματς έχει υψηλό δίχτυ δυσκολίας. Εύχομαι να χαρεί ο κόσμος αυτή την αναμέτρηση από δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα".





ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΜΑΡΚΟ



Δύο αντίπαλοι σε ένα ιστορικό ματς. Η Μαρκο φέτος ξεκινά ως ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, ενώ ο Κεραυνός σταθερός και πάντα μέσα στην πρώτη πεντάδα.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗΣ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ"




"Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες ιστορικές με πολυάριθμους και ένθερμους οπαδούς. Σίγουρα πιο έτοιμη η  Μαρκο, όμως κι εμείς έχουμε τις λύσεις. Αυτά τα ντέρμπι πρέπει να υπάρχουν γιατί έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες και τραβούν κόσμο στο γήπεδο"





ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΤΣΑΟΥΡΑΣ "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ"





"Από καθαρή ατυχία βγήκαμε από το Κύπελλο, γεγονός που μας έχει πεισμώσει και τώρα πλέον ρίχνουμε όλο το βάρος στο πρωτάθλημα Θέλουμε τη σημερινή νίκη επί του Κεραυνού στην Κερατέα, πρώτον για να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και δεύτερον να διασκεδάσουμε την ήττα μας από την Παλλήνη. Απέναντι μας βέβαια, είναι ένας ιστορικός σύλλογος τον οποίο υπολογίζουμε και σεβόμαστε".



ΣΧΟΛΙΟ


Όλα καλά με τον Χαρίση. Τραυματίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου (Κορωπί-Αγ. Στέφανος) στο κεφάλι από πρόσκρουση του στο μπετό του γηπέδου. Όμως είναι όλα καλά καθώς προχτές του έβγαλαν τα ράμματα και σήμερα αναμένεται να δώσει το παρόν.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου