Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Ημέρα φιλοξενούμενων στη Β΄ κατηγορία, καθώς είχαμε τρία διπλά, τρία χι και έναν μόλις άσσο στο παιχνίδι Γέρακας-Ατλαντίδα 1-0. Μπήκαν 21 γκολ και το σκορ της ημέρας ήταν στο Αυλώνας-Κρυονέρι 0-6.
Πέντε ομάδες μοιράζονται την κορυφή Κρυονέρι-Εθνικός-Σαρωνικός-Γέρακας-Κορωπί. 


Η δεύτερη αγωνιστική έχει τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις, ΠΑΣ Ωρωπός-Γέρακας, Σαρωνικός Αναβύσσου-Εθνικός Ν. Μάκρης, Κρυονέρι-Δροσιά και Πρωτεύς Π. Φώκαιας-Αετός Πικερμίου.



ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΚΟΡΩΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ






Το Αθλόραμα ζήτησε από τον ικανό τεχνικό Γιώργο Παπαϊωάννου τη ματιά του για το ματς Λαυρεωτική-Κορωπί.


"Στην αρχή το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και από τις δύο ομάδες. Το Κορωπί διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ, όμως η Λαυρεωτική έχασε τετ α τετ με τον Χαρίτο που ίσως αν γινόταν γκολ θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Και οι δυο ομάδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν πάθος και δύναμη. 
Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο νευρικό το παιχνίδι. Οι Κορωπιώτες ήθελαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και οι Λαυρεώτες να πετύχουν τουλάχιστον την ισοφάριση. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάθος και δύναμη και από τις δυο ομάδες και νομίζω το χι θα ήταν πιο δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν ξεχώρισα κάποιο παίκτη ως MVP γιατί ήταν παιχνίδι συνόλου, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου".

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου