Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-1 (0-0)






Οι Πολίτες κρατάνε το αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που η ισοπαλία φάνταζε δικαιότερη. Όποιος έβαζε το γκολ θα ήταν και ο νικητής του αγώνα. Αυτό έγινε από την πλευρά της Βάρης, όπου στο 70΄ ο Μασκλαβάνος πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Φόρτσαρε ο Κεραυνός προς το τέλος του αγώνα με την είσοδο του Μάτι, ο οποίος στο 82΄ εξαπέλυσε κεραυνό αλλά ο Μαρινάκης καλά τοποθετημένος έκανε την απόκρουση του αγώνα.





 Στο 55΄ απευθείας φάουλ του Στάμου, έδιωξε ο Μαρινάκης. Στο 40΄ ο Αναγνώστου πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Παπάζογλου, καθώς ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 30΄ οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Γκαβασιάδη εντός περιοχής.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Χόικα.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Παππάς, Βαγγέλι, Λιούμης, Τσίκλος, Αναγνώστου, Μπούμας, Κοντογιάννης (73΄ Μπράχος), Μαγγανάς, Γκαβασιάδης, Στάμος (80΄ Μάτι), Δημητρίου (76΄ Μαρμαράς)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος (88΄ Τσακίρης), Μίχος, Ζουρούδης, Παπάζογλου (89΄ Γιάμας), Νιούμαν (65΄ Μασκλαβάνος)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos Argiris Poulakis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου