Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2-1 (1-1)







Ιστορική νίκη για τον Παλλαυρεωτικό καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στην παρθενική του συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία, νικώντας τον Κεραυνό Κερατέας με 2-1 από δύο στημένα. Ο Κεραυνός το πάλεψε, στάθηκε άτυχος στο δοκάρι του Δημητρίου στο 70΄, φάση όπου τραυματίστηκε και ο παίκτης και αντικαταστάθηκε. Επίσης, είχαμε στο 59΄ δυνατό σουτ του δραστήριου Στάμου, όπου το απέκρουσε με υπερένταση ο Καραγιάννης που δέχτηκε και τον ασπασμό του συμπαίκτη του Παπαγεωργίου για την απόκρουση του.

Πάλι δυνατό σουτ στο 72΄ από τον Στάμο, η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι λίγα εκατοστά από το γάμα του Καραγιάννη. Θα ήταν άπιαστο αν πήγαινε μέσα. Στην επόμενη φάση στο 73΄ μόνος του ο Γιαχάεβ προ του Παππά μπερδεύτηκε δίνοντας χρόνο και ευκαιρία στον τερματοφύλακα του Κεραυνού να εξουδετερώσει τη φάση. Στο 78΄ δυνατή κεφαλιά του Μαγγανά, έβγαλε σε κόρνερ ο Καραγιάννης.

Τα γκολ, στο 6΄ το 1-0 ο Παπαγεωργίου με πλασέ προβολή ύστερα από κόρνερ του Βελετάκου. Ήταν το τρίτο κόρνερ σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 18΄ ο Κεραυνός με τον Γκαβασιάδη έκανε το 1-1, εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού ο Κοντογιάννης και με κάθετη ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Γκαβασιάδη με πλασέ να σκοράρει. Και στο 76΄ το τελικό 2-1 με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Σάμιου, αριστερό, συρτό, ευθύβολο σουτ στη δεξιά γωνία του Παππά.


Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Γκούβα και Χριστόπουλο



 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Καραγιάννης, Χουσείν, Σάμιος, Πώχος, Βελετάκος (75΄ Σπυρόπουλος), Πάνου, Δημητρόπουλος (70΄ Διακορώνας), Ασλάνης (89΄ Καυκιάς), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ (88΄ Τσιώλης)



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Παππάς, Βαγγέλι, Στεργίου (64΄ Δημητρίου λ.τ ,75΄Μαρμαράς), Τσίκλος, Αναγνώστου, Μπούμας (77΄ Λιούμης), Μαγγανάς, Κατσίκης (80΄ Μπράχος), Γκαβασιάδης, Στάμος, Κοντογιάννης


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmal.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου