Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ






Η χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική ήταν αρκετά καρποφόρα και για τις τρεις κατηγορίες κι ολοκλήρωσε την έως τώρα βαθμολογική κατάσταση. Έκπληξη της χθεσινής ημέρας το αποτέλεσμα στο παιχνίδι Τριγλία-Παθιακάκης 3-6.




ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ "ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ"





"Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης μας. Ήμασταν αποφασισμένοι και ταγμένοι μόνο για νίκη. Ο αντίπαλος μας, αν και προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό, από εκεί και μετά δεν ξανά πέρασε τη σέντρα. Καθολική η υπεροχή μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά".







ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ"






"Εκμεταλλευτήκαμε δύο τρεις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και μία από αυτές τις κάναμε γκολ. Καταφέραμε στη συνέχεια και διαχειριστήκαμε το σκορ φέρνοντας ένα μεγάλο διπλό στα Σπάτα επί της Λούτσας. Μία ομάδα πάρα πολύ καλή με άριστο προπονητή. Μας προσθέτει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας το όνομα και η αξία του αντιπάλου. Συνεχίζουμε, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο"






ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΑΣ πρόεδρος Γέρακα "ΔΥΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ"








"Από δύο αμυντικά λάθη δικά μας χάσαμε ένα ματς με αντίπαλο τον Ωρωπό. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ο προπονητής και οι παίκτες θα μιλήσουν και θα βρουν την αιτία του αρνητικού αποτελέσματος. Ψυχραιμία και τίποτε άλλο".







ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ πρόεδρος Αφιδναϊκού "ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ"






"Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Χάσαμε ένα ματς από το γειτονικό Καπανδρίτι, όμως η απώλεια του παίκτη μας Παντελή Ράπτη που τραυματίστηκε, έσπασε το χέρι του και θα μείνει έξω για τουλάχιστον δύο μήνες, μας πόνεσε πιο πολύ. Να γίνει καλά το παιδί, να γυρίσει κι όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα".







ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ "ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ"




"Έχουμε δύο συνεχή κερδοφόρα αποτελέσματα. Δεν μας εκπλήσσει, γιατί δουλεύουμε. Υπάρχει υπομονή, θέληση και στόχος. Πρέπει αυτός ο ιστορικός σύλλογος ο Ολυμπιακός του Λαυρίου να επανέλθει κι εμείς θα κάνουμε το παν για αυτό".





ΗΛΙΑΣ ΛΑΖΑΡΗΣ "ΣΤΟ 20΄΄" 







"Παίξαμε πολύ καλά στο Γραμματικό. Το πρώτο μέρος μας βρήκε ισόπαλους με 1-1, όμως με τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, αν και είχαμε τη μπάλα, ένα κακό γύρισμα μόλις στο 20΄΄ φάγαμε ένα γκολ που ήταν και το νικητήριο για τον Ραμνούντα. Εμείς κρατάμε την καλή αγωνιστική εικόνα μας και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου".





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris Poulakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου