Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Στην καθιερωμένη μας συνέντευξη ενός λεπτού, σήμερα φιλοξενούμε τον ικανό προπονητή του Παθιακάκη Γιάννη Παπασταματίου.-Γιάννη, παρουσίασε μας την ομάδα σου.Μην κρυβόμαστε, είμαστε μία νεανική ομάδα, άρα με μέλλον μπροστά μας. Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Χτίζουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο εκ των έσω, με δικά μας παιδιά που γνωρίζουν αν δουλέψουν σωστά και επίμονα, θα έχουν μία θέση στην πρώτη ομάδα.-Άρα, υπάρχει κίνητρο.Δίνουμε κίνητρο στα παιδιά και στόχο για να εξελιχθούν. Παιδί δικό μας που θα ζητηθεί από ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δεν θα του σταθούμε εμπόδιο.Το θεωρούμε τιμή μας, αλλά και διαφήμιση της δουλειάς μας. -Είχατε ένα κακό ξεκίνημα.


Πράγματι είχαμε δύο ατυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως επειδή γνωρίζουμε τι δουλειά έχει γίνει στην προετοιμασία (διπλές προπονήσεις), δεν ανησυχήσαμε. Να λοιπόν που δικαιωθήκαμε.-Και την πρώτη σας νίκη επί ενός ιστορικού συλλόγου πως την κρίνεις;


Πήραμε μία μεγάλη ιστορική θα έλεγα νίκη εκτός έδρας επί ενός σπουδαίου και ιστορικού συλλόγου. Νίκη ψυχολογίας. Κυρίως για τα νεαρά παιδιά. Συνεχίζουμε χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια το έργο που έχουμε αναλάβει να φέρουμε σε πέρας.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου