Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΧΕΛΙΩΤΗΣ






Σήμερα λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα Κουβαράς- Δόξα Άνοιξης, θα βραβευτεί ο ποδοσφαιριστής του Κουβαρά Αρίστος Χελιώτης ως MVP της προηγούμενης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας. Ο βραχύσωμος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί των Νικητών Ανθούσας με 4-0.


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ




Η καταπληκτική εμφάνιση του Α.Ο Κουβαρά στο εκτός έδρας με τους ΝΙΚΗΤΕΣ  ΑΝΘΟΥΣΑΣ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ και η επιβλητική νίκη με 0-4, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική πορεία της ομάδας και γέμισε τους ανθρώπους της με αυτοπεποίθηση.


Η συνέχεια πάντως δεν είναι καθόλου εύκολη αφού για την 6η αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενεί την 2η της βαθμολογίας ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ  που παραμένει αήττητη και μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ ενώ έχει πετύχει 16!


Ο αγώνας θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 27/10, στις 15:00 μ.μ στο γήπεδο μας και η στήριξη των φιλάθλων της ομάδα μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η ενίσχυση τους είναι απαραίτητη για να πετύχει η νεανική μας ομάδα μία ακόμα επιτυχία, που θα τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό των ποδοσφαιριστών της.


Στο περιθώριο του αγώνα θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΕΛΙΩΤΗΣ σαν MVP της 5ης αγωνιστικής και αυτό συνιστά ένα ακόμα λόγο για τη μαζική παρουσία των φιλάθλων μας.

Σας περιμένουμε όλους!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο ΚΟΥΒΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου