Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ Η ΕΠΣΑΝΑ






Εχθές στα γραφεία της Ένωσης η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής. Κίνηση που κρίνεται πρωτοποριακή καθόσον δεν έχει γίνει από άλλη Ένωση στη χώρα. Από την ΕΠΣΑΝΑ ήταν παρόντες ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Νάκας, ο Δημήτρης Κορμανιώτης, Χρήστος Μασούρας, ο Νάσος Μεντζαφός και ο Αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης.

Από τους δημοσιογράφους Θοδωρής Κοτσώνης, Δημήτρης Παρίσης, Γιάννης Μαυρόπουλος, Μπάμπης Πουλούτσης, Στέλιος Κανελόπουλος, Γιάννης Τεριλίδης, Γιώργος Τσιφλικάς, Μάκης Κελέκης, Πέγκυ Παρίση.

Ειπώθηκαν πολλά, διασαφηνίστηκαν αρκετά, λύθηκαν απορίες και βγήκαν ειδήσεις. Αναλυτικά. Η συζήτηση κυμάνθηκε σε οικογενειακό κλίμα και σε ήπιους τόνους.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ


 Η συνάντηση θα καθιερωθεί ως θεσμός. Ανά τακτά διαστήματα η Ένωση θα φιλοξενεί τους δημοσιογράφους.

Υπάρχει ταμείο στην Ένωση κι έγινε γνωστό ότι η ΕΠΣΑΝΑ δεν πληρώνει ενοίκιο ούτε ΔΕΗ.

Έχει αναβαθμιστεί το sait και είναι πιστοποιημένοι άπαντες οι γιατροί των αγώνων.

Κατά ογδόντα τοις εκατό βιντεοσκοπούνται τα παιχνίδια των ομάδων.

Ήδη δύο χρόνια χορηγούνται μπάλες υψηλής ποιότητας.

Από την διαιτησία ενημέρωσαν πως κάθε χρόνο γίνεται σχολή διαιτησίας και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ανατολικής Αττικής θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες σχολές διαιτησίας της χώρας ενώ η δυναμική του συνδέσμου ανέρχεται στους εκατόν τριάντα επτά διαιτητές. Φέτος αποφοίτησαν τριάντα τρία άτομα τα οποία έχουν στελεχώσει τον Σύνδεσμο και ήδη προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Δημιουργία κοινωνικού προσώπου της ΕΠΣΑΝΑ, η οποία στις 7 Νοεμβρίου θα δημιουργήσει ποδοσφαιρική συνάντηση από ποδοσφαιριστές των πυροπαθών περιοχών με την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων.

Μείωση της αξίας του παραβόλου συμμετοχής των σωματείων και μείωση του παραβόλου των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος έκανε γνωστό ότι σε κάθε εκδήλωση της Ένωσης παρεβρίσκονται υψηλές προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της πολιτικής.




Την συνάντηση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Νάκας και αμέσως μετά έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο. Μετά την ομιλία του Δημήτρη Γιαρένη ακολούθησαν ερωτήσεις και έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας στην Ένωση. Προσφέρθηκαν αναψυκτικά και ποτά στους δημοσιογράφους.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου