Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



ΑΝΟΙΞΗ-ΜΑΡΚΟ 2-2 φάσεις και γκολ σε βίντεο



Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής είχαμε τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη φορά. Συγκεκριμένα μπήκαν 14 γκολ και είχαμε 3 άσσους, 3 ισοπαλίες και 2 διπλά. Σκορ της ημέρας το 2-2 στο παιχνίδι Άνοιξη-Μαρκο.



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ



Αήττητος και μόνος πρώτος ο Θησέας με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες και τέρματα 10-5. Στο -2 Μαρκο και Βάρη, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες και 12 βαθμούς έκαστοι.

Παραμένουν αήττητοι Θησέας-Βάρη-Μαρκο

Αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών για τον Κεραυνό Κερατέας χωρίς νίκη


Ομάδα με τις περισσότερες νίκες Θησέας 4 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες νίκες Κεραυνός και Καλύβια καμία νίκη

Ομάδα με τις περισσότερες ήττες Κεραυνός 5 ήττες

Ομάδα με τις λιγότερες ήττες Θησέας-Μαρκο-Βάρη καμία ήττα

Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Θησέας-Μαρκο-Βούλα-Παθιακάκης 10 γκολ υπέρ

Ομάδα με την χειρότερη επίθεση Κεραυνός-Νικολακάκης 3 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Βάρη 2 γκολ κατά

Ομάδα με την χειρότερη άμυνα Καλύβια 13 γκολ κατά

Το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής Μπογιάτι-Άνοιξη


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"






"Δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Αχιλλέας, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ καλοί. Αν και είχαμε τρεις απουσίες βασικών παικτών, Μασκλαβάνου, Παπανικολάου και Μάναλη και στον αγώνα μας βγήκε με τραυματισμό ο Νιούμαν. Συνεχίζουμε όμως με το μυαλό μας να είναι στο παιχνίδι της Κυριακής".




ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ"




"Δίκαιη και καθαρή η νίκη μας επί ενός δυνατού αντιπάλου όπως είναι τα Γλυκά Νερά. Με εκπλήσσουν θετικά τα παιδιά μου για το αγωνιστικό σθένος που βγάζουν. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Κεραυνό στην Κερατέα".



ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΟΥΖΙΩΤΗΣ "ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ"








"Μπορούσαμε στο 2-0 να είχαμε βάλει τρίτο και τέταρτο γκολ και να ήταν η νίκη μας άνετη. Όμως δεχτήκαμε γκολ και αγχωθήκαμε. Πήραμε όμως τη νίκη κι αυτό μετράει". 








ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΡΙΔΗ






"Η ομάδα του Αστέρα Βάρης είναι από τους βασικούς διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος και μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική δύναμη για την Ανατολική Αττική.
Αντίθετα με την ομάδα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών που αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, φτιάχτηκε με στόχο να είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος στη φετινή σεζόν.
Σε γενικές γραμμές ο Αχιλλέας προσπάθησε να βάλει δύσκολη στην ομάδα στου Αστέρα, χωρίς όμως να τα καταφέρει στο τέλος. Το απέδειξε κιόλας στους αγώνες με τη Μαρκο και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Ο Αστέρας απέδειξε πως ξέρει τι χρειάζεται για να παίρνει τέτοια παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο ξέροντας την δυσκολία του αγώνα και οι δυο ομάδες με συμπαγής αμυντική αμυντική διάταξη, με τις γραμμές τους να είναι σε κοντινές αποστάσεις και με αποτέλεσμα να μην  υπάρχουν ελεύθεροι χώροι, έγινε ένα παιχνίδι κυρίως αναγνωστικό με κυκλοφορία της μπάλας και σουτ από απόσταση. Την πρώτη ευκαιρία του αγώνα την έκανε ο Αχιλλέας όπου και ο Σταματόπουλος σούταρε λίγο άουτ σε κοντινή απόσταση από πλάγια θέση. Ο Αστέρα απείλησε ουσιαστικά σε στημένη φάση και με κεφαλιά του Μάγγου μέσα από την περιοχή (εντελώς ξεχασμένος από την αντίπαλη άμυνα) όπου και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας μπήκε πιο αποφασισμένος θέλοντας να πετύχει κάποιο γκολ, απειλώντας τον αντίπαλο σε τρεις φάσεις σε δέκα λεπτά χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η ομάδα του Αστέρα ισορρόπησε το ματς και χωρίς να κάνει  την μεγάλη ευκαιρία και δείχνοντας ότι οι ομάδες που ξέρουν πως θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, το κατάφεραν στο 85΄ όπου σε μία κατάσταση υπεραρυθμία οι επιθετικοί ο έκαναν γκολ (Παπάζογλου). 

Τελειώνοντας θέλω να πω, πως και οι δύο ομάδες έχουν πολύ αξιόλογους προπονητές που φαίνεται η δουλειά τους στο γήπεδο και στηρίζονται από τις διοικήσεις τους. 
Η διαιτησία ήταν πολύ καλή χωρίς να υπάρχει κάτι το οποίο θα επηρέαζε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
βίντεο Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου