Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Την 5η αγωνιστική είχαμε τα λιγότερα γκολ από έναρξη πρωταθλήματος. Αυτό δείχνει ότι οι ομάδες αρχίζουν να γίνονται άκρως ανταγωνιστικές. Όλα ντέρμπι και νίκες με μικρά σκορ. Μπήκαν 16 γκολ, ενώ είχαμε 4 διπλά, 2 χι και 2 άσσου, ημέρα των φιλοξενούμενων. Το σκορ της ημέρας στο παιχνίδι Γλυκά Νερά-Μάχη 3-1. 


Η Κορυφή κατοικείται από δύο, Μαρκο και Θησέα. Αήττητοι παραμένουν Θησέας, Μαρκο και Βάρη. Χωρίς νίκη παραμένουν Καλύβια και Κερατέα. Ο Κεραυνός έχει 4x4 αρνητικά αποτελέσματα και 3-8 τέρματα. Τα Καλύβια έχουν  2x2 αρνητικά αποτελέσματα με το ίδιο σκορ 2-0.


Ο Παθιακάκης και η Άνοιξη είναι οι δύο ομάδες που ενώ έχασαν εντός έδρας στην προηγούμενη αγωνιστική, πήραν όμως τρίποντο εκτός έδρας.


Τα Γλυκά Νερά έχουν 3x3 θετικά αποτελέσματα. Η Μάχη μετά την ήττα της έχασε ένα νικηφόρο σερί δύο νικών. Η Τριγλία έχει τρεις αγωνιστικές να χάσει, 1 ισοπαλία και δύο σερί νίκες.


Η Παιανία έχει 3x3 αρνητικά αποτελέσματα. Ο Νικολακάκης έχει 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ο Άρης Βούλας έχασε την ευκαιρία να πάρει εξάποντο αφού ηττήθηκε από τον Αχιλλέα. Αντίθετα, ο Αχιλλέας είναι η τρίτη αγωνιστική που είναι χωρίς ήττα, 1 ισοπαλία και 2 νίκες.


Το Μπογιάτι τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες. Με τέρματα 7-6 και 8 βαθμούς. Η Βάρη έχει 2 σερί ισοπαλίες, με Μαρκο 0-0 και Μπογιάτι 1-1.

Το επόμενη ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής είναι Αχιλλέας-Βάρη στον Κόκκινο Μύλο. Είχαμε και παραίτηση τεχνικού του Κυριάκου Δαγκούλη από τα Καλύβια.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ "ΕΞΑΠΟΝΤΟ"



"Τα Καλύβια είχαν ένα πρώτο ημίχρονο που μπορούσαν να βάλουν γκολ, όμως πέρασε άκαρπο. Στο δεύτερο μέρος εμάς μας βγήκαν δυο-τρεις φάσεις και πετύχαμε δύο γκολ σε καίρια χρονικά διαστήματα. Να ξέρετε ότι εμείς σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με τρεις-τέσσερις μικρούς του 2000 και του 2001. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και δεν την αλλάζουμε".




ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ "ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ"



"Πήραμε μία νίκη από την Μάχη πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που είχαμε.Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε νωρίς γκολ με αποτέλεσμα η Μάχη να μπει στο παιχνίδι. Αυτό δεν μας πτόησε, βγάλαμε αντίδραση και πετύχαμε νωρίς το τρίτο μας γκολ. Διαχειριστήκαμε άρτια το σκορ και κρατήσαμε τη νίκη, πολύτιμη στην συγκομιδή βαθμών μας".




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφία Αργύρης Πουλάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου