Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΚΥΠΕΛΛΟ Β΄ ΦΑΣΗ






Σήμερα διεξάγεται η δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΑΝΑ για τη σεζόν 2018-19. Όλες οι κατηγορίες είναι παρούσες στο Κύπελλο, εκτός από την Γ΄ Εθνική (Παλληνιακός-Αχαρναϊκός) που θα παίξουν την επόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, έχουμε μια ομάδα από τη Β΄ Εθνική Αήττητος Σπατών Κ18, έντεκα ομάδες από την Α΄ ΕΠΣΑΝΑ, επτά από τη Β΄ ΕΠΣΑΝΑ και πέντε από τη Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ. Σίγουρα θα έχουμε σήμερα δύο αποχωρήσεις από την Α΄ κατηγορία καθώς αγωνίζονται ΚΕΡΑΤΕΑ-ΜΑΧΗ και ΑΝΟΙΞΗ-ΜΠΟΓΙΑΤΙ. Από τις δύο αυτές συναντήσεις, φιλοξενούμε τις δηλώσεις δύο παικτών.



ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΣΟΥΛΑΣ (Μάχη Μαραθώνα) "ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ"






"Άλλη σίγουρα η ομάδα της Τετάρτης από αυτή του Σαββατοκύριακου. Οι ελλείψεις συμπαικτών μου λόγω σχολείου και εργασίας θα είναι αισθητή. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και σε όλες τις ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε αυτοί που θα παίξουμε, να είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ματς με τον Κεραυνό στην Κερατέα, στο οποίο πάμε για πρόκριση".






ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ (Μπογιάτι) "ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ"





"Τοπικό ντέρμπι σήμερα σε ένα μικρό γήπεδο το οποίο σίγουρα θα δυσκολέψει εμάς. Έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στου Λέγκα, Λύγκο και Τσέπα που ίσως απουσιάσουν σήμερα. Εμείς πατάμε και στα δύο, Κύπελλο και πρωτάθλημα και στα οποία θέλουμε την κούπα. Την Άνοιξη θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μεθαύριο και στο πρωτάθλημα".






Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου