Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ






2x2 ο Θησέας και μόνος πρώτος με σκριν του Ζορμπά. Πολίτες και Λύκοι έμειναν στο χι, όπως και η Μάχη με τα Καλύβια.και οι Μεταλλωρύχοι με τον Νικολακάκη. Το ματς Αχιλλέας-Μαρκο διεκόπη στο 55΄ ενώ το σκορ ήταν 1-0. Ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα ματς δεν έγιναν καθόλου.


Της ισοπαλίας έγινε το Σαββατοκύριακο. Είχαμε 1 άσσο και 3 χι. Μπήκαν 9 γκολ κι 1 στο Αχιλλέας-Μαρκο που διεκόπη.


ΔΗΛΩΣΗ:



ΒΛΑΣΗΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ "ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ"



"Τώρα που τσουλάει να μαζέψουμε βαθμούς γιατί έρχονται τα δύσκολα μετά την 6η αγωνιστική, όπου θα αντιμετωπίσουμε τους διεκδικητές της ανόδου. Πάντως λίγο η ρέντα, λίγο η τύχη αλλά πρωτίστως η ικανότητα των παικτών μου, έχουν δώσει δυνατή ψυχολογία στον σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι πάνε πολύ καλά οι μεγάλοι μου (Μουλάκης, Κατσούγκρης, Τασσόπουλος) και κοντά τους, ιδίως εντός έδρας, οι μικροί μας που φέτος ανεβάσαμε από τις υποδομές. Η πορεία μας η φετινή είναι αντίστροφή της περσινής. Συνεπώς τώρα χρειάζεται σωστή διαχείριση, σκυμμένο κεφάλι και να πηγαίνουμε ματς το ματς".




ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ                                              ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ






"Ήταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη, αλλά πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Την πρωτοβουλία την είχε ο Παλλαυρεωτικός που κυνηγούσε το γκολ απέναντι σε έναν Νικολακάκη που είχε αμυντικό προσανατολισμό. Κινητήριος μοχλός για τους γηπεδούχους οι Γιαχάεβ και Παπαδόπουλος. Από τους φιλοξενούμενους πολύ δραστήριοι οι Μαβίδης και Καβάσης. 

Οι έμπειροι Μωυσιάδης και Βαφειάδης διαχειρίστηκαν άψογα την πίεση που έβγαζε ο γηπεδούχος. Δίκαιο το αποτέλεσμα, που με βάσει όμως την εικόνα του αγώνα αν κάποιος δικαιούνταν το γκολ, αυτός ήταν ο γηπεδούχος. MVP του αγώνα για μένα ήταν ο Παπαγεωργίου, πολύ δραστήριος και πάντα μες στις φάσεις. Να τονίσω ότι εάν συνεχίσει ο Παλλαυρεωτικός έτσι, σίγουρα θα έρθουν τα τρίποντα που διεκδικεί"


ΣΧΟΛΙΟ



Τελικά οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αφτιά, αλλά και στόμα. Σας μεταφέρω δυο συνθήματα που είδα γραμμένα σε έναν τοίχο ενός γηπέδου.
α) καλοχαιρέτα τους πεζούς ότενε καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί ότανε ξεπεζέψεις.
β) Ζητείται άνθρωπος που να μην τα ξέρει όλα.

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου