Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Θησέας και Βάρη παραμένουν πρώτοι με 7 βαθμούς και με έναν αγώνα περισσότερο, καθώς έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Μάχη, Βούλα, Νικολακάκης, Γλυκά Νερά έχουν φέρει και τα τρία αποτελέσματα. Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Χωρίς νίκη παραμένουν Λαύριο, Καλύβια, Παιανία, Κερατέα, Τργιλία, Παθιακάκης.

Χωρίς ήττα Θησέας, Βάρη, Αχιλλέας και Μαρκο.

Χωρίς βαθμό παραμένει ο Παθιακάκης.

Χειρότερη άμυνα τα Καλύβια 7 γκολ κατά


ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ ΤΕΡΜΑΤΩΝ



Η Βούλα και η Άνοιξη έχουν πετύχει ισοβαθμία τερμάτων 4 γκολ υπέρ, 4 γκολ κατά η Βούλα. 3 γκολ υπέρ, 3 γκολ κατά η Άνοιξη.


Καλύτερη επίθεση ο Θησέας και ο Αχιλλέας με 5 γκολ υπέρ.


Καλύτερη άμυνα Βάρη, Αχιλλέας, Νικολακάκης και Μαρκο με 1 γκολ κατά.


Χειρότερη επίθεση Παθιακάκης 0 γκολ. Επιπλέον ο Παθιακάκης έχει δύο εντός έδρας ήττες με το ίδιο σκορ (1-0).

Τριγλία, Κερατέα, Παιανία έχουν φέρει τα ίδια αποτελέσματα, 0 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Τα ίδια αποτελέσματα έχουν φέρει τα Καλύβια και το Λαύριο, 0 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Όπως και το Μπογιάτι με τη Άνοιξη, 1 νίκη, 0 ισοπαλίες και 1 ήττα.


*Να σημειωθεί ότι τα Καλύβια έχουν  κάνει δύο ανατροπές με το ίδιο σκορ, μία εκτός έδρας με τη Μάχη (2-2) και μία εντός έδρας με τον Θησέα (2-2).


Σκορ της ημέρας το 2-2 στο ματς Καλύβια-Θησέας 2-2 (4 γκολ).


Στην 3η αγωνιστική είχαμε 3 άσσους, 2 χι και 3 διπλά και μπήκαν 18 γκολ. Ένα χατ τρικ που πέτυχε ο Μαβίδης του Νικολακάκη επί της Άνοιξης.


Είχαμε το ωραιότερο σε εκτέλεση γκολ από πλευράς θεάματος και σκέψης του Ζντράβκο Πόποβιτς, παιχνίδι Μαρκο-Μπογιάτι.

Βέβαια θα έχουμε πλήρη εικόνα μετά τα τέσσερα αποτελέσματα που θα δημιουργηθούν την Τετάρτη, που θα γίνουν οι εξ αναβολείς αγώνες λόγω Ζορμπά.

Τα επόμενα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής. Βάρη-Μαρκο, Αχιλλέας-Μπογιάτι.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:





ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"





"Από το ματς με την Κερατέα κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς, σαν συγκομιδή για την περαιτέρω πορεία μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου για το νικηφόρο αποτέλεσμα που πήραν".






ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΟΥΡΗΣ "ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΧΙ"




"Χάσαμε ένα παιχνίδι που το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν το χι. Προβληματίζομαι διότι έχουμε δύο εκτός έδρας δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας. Την Τετάρτη με το Μπογιάτι στον Αγ. Στέφανο και την Κυριακή στο Λαύριο με τον Παλλαυρεωτικό. Πρέπει να δούμε από αυτά τα δύο ματς τι μπορούμε να πάρουμε".






ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ "ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΗΤΑΝ"



"Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είμαστε. Ήταν μία ήττα από τη Μαρκο στο Μαρκόπουλο κάτι που θα συνέβαινε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα πρωτάθλημα αήττητος έχοντας αντιπάλους ποιοτικούς. Σίγουρα, μας προβλημάτισε, εγώ μπήκα μπροστά από τα παιδιά με δηλώσεις μου ανέβασα το ηθικό τους και σίγουρα θα πάμε με καλύτερη ψυχολογία στα επόμενα παιχνίδια".





ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΡΚΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ                                                   ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ







"Όσοι πήγαμε σε αυτό το ματς, πήγαμε για να δούμε δύο ποιοτικές ομάδες που σίγουρα αποτελούν τα φαβορί για την άνοδο. Ήταν ντέρμπι από μόνο του. Και οι δυο αντίπαλοι απέδειξαν ότι εκτός από ποιότητα, είναι και δουλεμένες ομάδες. Η Μαρκο αποδείχθηκε ότι ήθελε το αποτέλεσμα περισσότερο από το Μπογιάτι γιατί πήρε γρήγορα πρωτοβουλία και ανέπτυξε επιθετική δραστηριότητα. Φαινόταν ότι θα είναι η ομάδα που θα βάλει γκολ και ευτύχησε να το πετύχει πριν το πρώτο εικοσάλεπτο (19΄). 

Με κινητήριο μοχλό τον Ζαραδούκα και εκτελεστή τον Πόποβιτς, οι γηπεδούχοι πήραν μία σημαντική νίκη. Νίκη ψυχολογίας θα λέγαμε, καθώς έχει κι ένα σαραντάλεπτο (40΄) υπόλοιπο παιχνιδιού στον Κόκκινο Μύλο για να πετύχει την ανατροπή του εις βάρος της σκορ. Σημειώνω το απίθανο γκολ του Πόποβιτς που καταδεικνύει την ποιότητα του, το οποίο γκολ μπορεί να μπει στη λίστα ως το καλυτερότερο γκολ από ιδρύσεως της ΕΠΣΑΝΑ, εφάμιλλο Α΄ Εθνικής. MVP για μένα ο Πόποβιτς, σίγουρα αποζημιώθηκε ο φίλαθλος κόσμος που κατέκλεισε το γήπεδο του Μαρκοπούλου".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris Poulakis 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου