Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ...ΧΕΡΩΜΑ






Σήμερα Κυριακή στη Βάρη οι Πολίτες αντιμετωπίζουν τη Μαρκο. Μονομαχία δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους και τις ίδιες υψηλές βλέψεις. Πρωτοπόροι και οι δύο στη βαθμολογία, προέρχονται από δύο εκτός έδρας νίκες. Πλεονέκτημα έδρας για τους πολίτες, αλλά και ο χρόνος ξεκούρασης γιατί η Μαρκο έπαιξε την Τετάρτη με τον Αχιλλέα στον Κόκκινο Μύλο. Δίνουμε τον λόγο στον τερματοφύλακα της Μαρκο Χρήστο Κύρκο και στον στράικερ της Βάρης Πέτρο Ζουρούδη.







ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΜΑ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ"




"Δεν υπάρχει καλύτερο κλίμα από αυτό που επικρατεί τώρα στη Μαρκο. Ανεβασμένη ψυχολογία και θέληση για ανάλογη συνέχεια βασιλεύει στις τάξεις της ομάδας μου. Το ματς με τη Βάρη είναι μία δυνατή αναμέτρηση σε ένα καταπληκτικό τερέν. Άμεσος ανταγωνιστικής μας ο Αστέρας για την υπόθεση άνοδο κι αυτό προσδίδει μεγαλύτερη αίγλη. Τέτοια ντέρμπι ανεβάζουν επίπεδο κι εξελίσσουν τους ποδοσφαιριστές. Τέτοιου είδους αγώνες δεν τους φοβάμαι. Τα ματς με τους λεγόμενους "μικρούς", αυτά φοβάμαι, αυτά είναι παγίδες. Συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα πάμε στη Βάρη για θετικό αποτέλεσμα. Υπάρχει κράμα στην ομάδα και ποιότητα. Ο κόσμος θα απολαύσει δυο ομάδες ποιοτικές και δουλεμένες".







ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ "ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΔΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ                 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ"




"Ματς, ντέρμπι από δύο ομάδες με ποιότητα που αποτελούν τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος για άνοδο. Όπως καταλαβαίνουμε προγνωστικά δεν υπάρχουν. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το αποτέλεσμα του οποίου δεν κρίνει τίποτα, είναι περισσότερο ψυχολογικό. Είναι μεγάλο ματς για μεγάλους ποδοσφαιριστές. Να έχουμε καλό καιρό για να προσέλθει ο κόσμος και να ευχαριστηθεί από το θέαμα που θα προσφέρουμε". 


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου