Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΚΟ 1-1 (0-1)






Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό την παρουσία του Σπύρου Λιβαθινού, Θησέας και Μαρκο ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Κεφάλι στο παιχνίδι πήραν οι Μαρκοπουλιώτες όταν μόλις στο 3΄ ο Καλιαμπάκας έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και με τον Τσατσούλα στο 53΄ ισοφάρισαν. Στο 30΄ ακυρώθηκε γκολ του Ζιάγκου ως οφσάιντ. Στο 85΄ κεφαλιά του Καλιαμπάκα, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κατσούλη. Η Μαρκο με αυτό το αποτέλεσμα άφησε πίσω της δύο βαθμούς, ενώ ο Θησέας απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Από το 85΄ η Μαρκο έπαιζε με δέκα παίκτες, λόγω τραυματισμού του Βαζέχα ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.




Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Αντ.,με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια Β.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Τσατσούλας, Πράπας (63΄ Τσέλιος), Κατσούγκρης, Ζιάγκος, Μουλάκης (78΄Μιναδάκης), Αθανασόπουλος (46΄ Ευαγγελίου)



ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (46΄ Μπαμήχας), Μανωλιάς, Λαλάι, Δημητρακόπουλος, Σόφης, Βαζέχα, Χοντζάι (46΄ Νταής), Καλιαμπάκας, Σαντριά (60΄ Πλιάγκας), Ζαραδούκας (78΄ Βλάχος)

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

                                          web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου