Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 1-2 (0-2)







Ο Κεραυνός Κερατέας σταμάτησε το αήττητο σερί του Άρη Βούλας που είχε σε τέσσερις αγώνες μία νίκη και τρεις ισοπαλίες. Στους φιλοξενούμενους ανήκει το πρώτο ημίχρονο καθώς ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ
και να σταθούν τυχεροί στο 40΄ όταν το δοκάρι του Τσίκλου σταμάτησε στο σουτ του Γκάμπριελ και δεν έγινε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε το παιχνίδι ο Άρης και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 65΄, όμως δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή του σκορ. Στο 91΄ είχαμε δοκάρι για τη Κερατέα από τον Βαγγέλι Π.

Τα γκολ, στο 17΄ το 0-1 ο Γκαβασιάδης "έσπασε" το οφσάιντ και πλάσαρε υποδειγματικά τον Μαυρίδη. Στο 37΄ το 0-2 ο Μαγγανάς εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην άμυνα έκανε το 0-2, στο 65΄ ο Άρης κέρδισε πέναλτι και το χτύπησε εύστοχα ο Γεωργακόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα Κουτρομάνος, με βοηθούς τους Παπαδιώτη και Γουργιώτη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασσιόπουλος) Μαυρίδης, Δελλής, Γιαννόπουλος (56΄ Γκούρας), Βατίστας, Γεωργακάς, Λιόσης, Χρήστου, Γκάμπριελ, Κριλής, Γεωργακόπουλος (82΄ Γιώτης), Λάζαρης



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Πετούρης) Τσίκλος, Μαρμαράς, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Βαγγέλι Ν., Μπούμας, Μαγγανάς, Κατσίκης, Γκαβασιάδης (91΄ Στεργίου), Κοντογιάννης, Μάτι (78΄ Βαγγέλι Π.)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmaill.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου