Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-2 (0-1)





Δεύτερη νίκη για τα Καλύβια και μάλιστα με ανατροπή. Ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο επεφύλασσε το παιχνίδι μεταξύ Καλύβια και Παιανίας στους φιλάθλους. Τέσσερα γκολ, πάνω κάτω η μπάλα και ανατροπή στο σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχαμε λίγο πριν τη λήξη του (44΄), ένα γκολ για τους φιλοξενούμενους που πέτυχε ο Γκόμπλιας με απευθείας φάουλ. Αλλά και τα Καλύβια απάντησαν με τον ίδιο τρόπο στο 55΄ με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Ντούνη. Ο Μαυροθαλασσίτης με δύο δικά του προσωπικά γκολ στο 60΄ και στο 70΄ έκανε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους. Η Παιανία μείωσε με τον Κατσικώστα στο 87΄, σε 3-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.





Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Κουλοχέρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Αφουξενίδης, Πασχάλι, Καραγιάννης, Χριστόπουλος, Σύρος, Κωτσίου, Μαυροθαλασσίτης (75΄Δογκάνι), Ντούνης, Αναστόπουλος, Λάππας (90΄ Μπέτσης), Μήτρος (70΄ Σταμάτης)



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσαγδής) Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Λάππας, Μακρόπουλος, Σπυρόπουλος (78΄ Κατσικώστας), Τράντος, Γκόμπλιας, Λιάκος (83΄ Σιδέρης), Κορώνης (62΄ Μυρτάι), Εγιουρούμ


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου