Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ






ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σωματείο Παμπαιανικός

κ. Στεφανόπουλος εκπρόσωπος Σωματείου Παμπαιανικός

Σωματείο Θησέας Ν. Μάκρης

Σωματείο Άνοιξη

κ. Τσιριμώκος Ι. προπονητής β Σωματείου Άνοιξης

Σωματείο Άρης Βούλας

κ. Τασιόπουλος προπονητής Σωματείου Άρης Βούλας

Σωματείο Τριγλία Ραφήνας

κ. Ασλάνογλου προπονητής σωματείου Τριγλίας Ραφήνας



ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σωματείο Γλυκά Νερά απαλλαγή

κ. Χριστόπουλος εκπρόσωπος Σωματείου Γλυκά Νερά, ποινή επίπληξης



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Χαρίτος Λαυρεωτική 1 αγωνιστική 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο



ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σωματείο Σαρωνικός Αναβύσσου

Σωματείο Αμφιάραος Καλάμου

κ. Αθανασιάδης προπονητής Σωματείου Αμφιάραος Καλάμου



ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Σωματείο Αμφιάραος Καλάμου απαλλαγή

κ. Νικολάου εκπρόσωπος Σωματείου Αμφιάραος Καλάμου, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ)

Σωματείο Πρωτεύς Π. Φώκαιας απαλλαγή

κ. Κουρζάκης προπονητής Σωματείου Πρωτεύς Π. Φώκαιας απαλλαγή



ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Σωματείο Δόξα Άνοιξης απαλλαγή

κ. Τάτσης εκπρόσωπος Σωματείο Δόξα Αγ. Άννας, μία (1) αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων και 10 ευρώ χρηματικό πρόστιμο (παράβαση του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ)



ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ-18



Διλλάρης Τριγλία Ραφήνας 3 αγωνιστικές



ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Κ-14



Σωματείο Α.Ο Ατλαντίς

κ. Μπασιούκας προπονητής β Σωματείου Α.Ο Ατλαντίς



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Κ-14



Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ-14 Άρτεμις-Άνοιξη δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Α.Ο  Άρτεμις δεν κατήλθε να αγωνιστεί χωρίς χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας αφού ειδοποίησε με έγγραφο της προς ΕΠΣΑΝΑ ότι παραιτείται. Τιμωρείται α) με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 Β) με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα γ) με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ. Επίσης δεν μπορεί να επανέλθει στο πρωτάθλημα  Οι υπόλοιποι αγώνες κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων με τέρματα 3-0. Επιπλέον η ομάδα των ανδρών που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον τρέχον βαθμολογικό πίνακα διότι η παραιτηθείσα είναι μία από τις δύο ομάδες των υποδομών που υποχρεούνται να συμμετέχουν.



ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ Κ-12



1. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Κ-12 Αμφιάραος Καλάμου-Νικολακάκης στις 11-11-2018 δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Αμφιάραου δεν κατήλθε να αγωνιστεί χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, ενώ ειδοποίησε με έγγραφο της προς τη διοργανώτρια. Τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

2. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Κεραυνός Κερατέας-Παμπαιανικός 11-11-2018 δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Κεραυνού δεν προσκόμισε στον διαιτητή την κατάσταση πράξεων συναίνεσης των ποδοσφαιριστών του. Η ομάδα του Κεραυνού τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.


3. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Μάχη Μαραθώνα-Τριγλία Ραφήνας που είχε ορισθεί στις 11-11-2018 ανεβλήθη από την διοργανώτρια λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ομάδας της Μάχης Μαραθώνα στον αγώνα δρόμου στου Μαραθωνίου της Αθήνας. Κρίνεται επαναληπτέος και διεξάγεται σε μεταγενέστερη  ημερομηνία η οποία θα ορισθεί από την αρμόδια επιτροπή.


4. Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Άρτεμις-Γέρακα που ήταν προγραμματισμένος στις 11-11-2018 δεν διεξήχθη διότι η ομάδα του Α.Ο Άρτεμις δεν κατήλθε να αγωνιστεί χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας  κι ενώ είχε ειδοποιήσει με έγγραφο της προς τη διοργανώτρια στις 08/11/2018, τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου