Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΚΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΚΟΣ


ΜΑΡΚΟ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-0 (1-0)





Η Μαρκό σταμάτησε ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών της Τριγλίας, είχε να χάσει από τη δεύτερη αγωνιστική. Οι κίτρινοι είχαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο βάσει απόδοσης δικαιούνταν ένα γκολ το οποίο τους στέρησε ο Κύρκος, όταν εκτινάχθηκε σε περίτεχνο πλασέ του Μουστόγιαννη. Ήδη ο πάγκος της Τριγλίας είχε σηκωθεί να πανηγυρίσει το διαφαινόμενο γκολ.





Στο δεύτερο μέρος οι Ραφηνιώτες έμειναν από δυνάμεις. Η Μαρκο μετά από ένα δεκάλεπτο φωτιά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ηρέμησε αλλά τότε μίλησε η ψυχή του Σαντριά. Με δύο προσωπικές του ενέργειες έβγαλε δύο ασίστ σε Μπαμήχα και Καλιαμπάκα. Από αυτές, η πρώτη καρποφόρησε στο 63΄ με τον Μπαμήχα ενώ αυτή του Καλιαμπάκα έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαρδής στο 68΄. Στο 80΄ η Τριγλία κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κακαράς και πάλι ο Κύρκος είπε όχι.





Τα γκολ, στο 25΄ το 1-0 ο Καλιαμπάκας έγινε κάτοχος της μπάλας από απόκρουση του Μπαρδή σε σουτ του Πλιάγκα κι έγραψε το 1-0. Στο 63΄ ο Σαντριά σέρβιρε στον Μπαμήχα κι εκείνος έκανε το 2-0. Στο 38΄ κεφαλιά του Καλιαμπάκα από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε με υπερένταση ο Μπαρδής σε κόρνερ (αξιοσημείωτη φάση).


Διαιτητής του αγώνα Βλάχος Ανδ., με βοηθούς τους Χριστόπουλο και Παπαδιώτη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Καραβίδας) Κύρκος, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Χοτζάι, Δημητρακόπουλος, Σόφης, Μπαμήχας (74΄ Βλάχος), Καλιαμπάκας, Πλιάγκας (48΄ Νταής), Σαντριά (69΄ Λαλάι), Ζαραδούκας (90΄ Κοκαβέσης)



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Μπαρδής, Κολοβός (85΄ Σολδάτος), Αρβανιτίδης (74΄ Βατίστας), Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ταμπάκης, Κακαράς, Ζαφειρόπουλος (85΄ Παπαδιονυσίου), Μουστόγιαννης (74΄ Δελαπόρτας), Τσαγκάρης


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου