Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΙΧΝΑΝ "ΑΣΦΑΙΡΑ" ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ


Οι Παίδες Αθήνας και Ανατολικής Αττικής έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα πόντο






Μακριά από τη νίκη έμειναν οι παίδες της Αθήνας και της Ανατολικής Αττικής στη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Ιωνία, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώσεων Αττικής. Αφού παρά τις επιθετικές τους προσπάθειες, τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δεύτερου ημιχρόνου, έμειναν τελικά στη λευκή ισοπαλία (0-0) και πήραν από ένα βαθμό. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ισάξια από δύο ομάδες ισοδύναμες, που δεν μπόρεσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό του γκολ.

Αρκετοί οι φίλαθλοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας για να απολαύσουν τις προσπάθειες των παίδων, τόσο της Αθήνας όσο και της Ανατολικής Αττικής. Παρούσα η ηγεσία της ΕΠΣΑΝΑ και αρκετοί προπονητές.





Διαιτητής του αγώνα Αλατσάκης, με βοηθούς τους Καρακελέ και Κορώνα, του συνδέσμου Πειραιά.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Δημητρίου) Έξαρχος, Τσιριβούλης, Σκιαδαρέσης, Γκίκας, Χριστοδούλου, Κιργωτάκης, Τεπετίδης, Παπατριανταφύλλου, Ναλιτζής, Σπαθάρης, Διαμάντης


ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημητρόπουλος) Τσουλακέλης, Μπαλωτής, Κατσαρίδης, Κούστας, Αντωνίου, Φίλος, Σεφεριάδης, Πετρενάς, Μοίρας, Ντόμπρας, Ρούσσος


Δήλωση του προπονητή της Μικτής Παίδων Γιώργου Δημητρόπουλου, μετά τον αγώνα.






"Ήταν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μας όσο αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η προσέγγιση και η φιλοσοφία της τεχνικής επιτροπής δεν αλλάζει ούτε επηρεάζεται από τα αποτελέσματα, για εμάς προέχει η εκπαίδευση και η βελτιστοποίηση όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν τα παιδιά και δουλεύουν στις ομάδες τους ώστε να μπορέσουν μέσα από κομμάτια ειδικής τακτικής που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις των μικτών, να καθοδηγήσουμε το πλούσιο ταλέντο τους και να προετοιμάσουμε σύγχρονους ποδοσφαιριστές για το ποδόσφαιρο του Αύριο. 
Στην προσπάθεια μας αυτή είναι αρωγοί οι γονείς των μικρών αθλητών και το σύνολο των προπονητών που εργάζονται στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στα σωματεία της Ανατολικής Αττικής". 

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου