Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Δύο ομάδες στο ρετιρέ. Κρυονέρι και Ωρωπός με 17 βαθμούς σε 7 αγώνες. Στο -2 και στη δεύτερη θέση ο Σαρωνικός με 15 βαθμούς.

Με 11 βαθμούς ακολουθούν Κορωπί και Εθνικός. Έπονται Δροσιά και Σταμάτα με 10 βαθμούς. Στους 9 βαθμούς Ατλαντίδα και Γέρακας.

Ένα βαθμό πιο κάτω στους 8 οι Κάλαμος και Αρτέμιδα. Κατά πόδας η Λαυρεωτική με 7 βαθμούς. Ακολουθεί το Πικέρμι με 6 βαθμούς και στην ουρά Πρωτέας 4 βαθμοί, Βουλιαγμενη 2 βαθμοί και ο τέλος ο Αυλώνας με 0 μηδέν βαθμούς.


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ



Στην 7η αγωνιστική μπήκαν 24 γκολ, σημειώθηκαν 3 άσσοι, 2 χι και 3 διπλά. Το μεγαλύτερο σκορ το είχαμε σε δύο ματς Κρυονέρι-Κορωπί 4-2 και Αμφιάραος-Σαρωνικός 2-4 και ακολουθεί το 0-5 του Ωρωπού επί του Αυλώνα.

Στην 8η αγωνιστική έχουμε το γειτονικό ντέρμπι (αίγλης) μεταξύ Πρωτεύς Π. Φώκαιας και Σαρωνικός Αναβύσσου


Ομάδα με την καλύτερη επίθεση Σαρωνικός 21 γκολ υπέρ

Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση Αυλώνας 2 γκολ υπέρ

Ομάδα με την καλύτερη άμυνα Κρυονέρι 3 γκολ κατά

Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα Αυλώνας 29 γκολ κατά

Ομάδα τις περισσότερες νίκες Κρυονέρι-Ωρωπός 5 νίκες

Ομάδα με τις λιγότερες  νίκες Πρωτέας-Βουλιαγμένη καμία νίκη

Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες Λαυρεωτική-Πρωτέας-Σταμάτα-Δροσιά 4 ισοπαλίες

Ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων Κρυονέρι 18-3= +15

Ομάδα με τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων Αυλώνας 2-29= -27



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΧΛΗΣ " ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ"







"Δεν παίξαμε ακόμα μία φορά κομπλέ. Όταν επιστρέψουν τα βασικά μας μέλη, θα βγει άλλη αγωνιστική εικόνα για το Πικέρμι. Συνεχίζουμε, ακόμα είναι αρχή, είμαι όμως αισιόδοξος".





ΤΑΣΟΣ  ΝΤΟΥΡΜΑΣ " Ο ΩΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ "



Ο ορισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι, οι ομάδες που δουλεύουν τις υποδομές τους με υπομονή, επιμονή και με την ελπίδα ότι δε βάθος χρόνου (τριών-τεσσάρων χρόνων), θα μπορέσουν τα δικά τους παιδιά να στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Έτσι, στις υποδομές υπάρχει κίνητρο και προοπτική για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό το δείχνει σήμερα ο ΠΑΣ Ωρωπός.


"Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία αγκαλιά και ενωμένοι και ο καθένας από το μετερίζι του πασχίζουμε για το καλό της ομάδας. Τέσσερα χρόνια κρατήσαμε τον ίδιο κορμό και με προσθαφαιρέσεις καταφέραμε φέτος ο Ωρωπός να φέρει σε πέρας αυτό το τετραετές πλάνο και να γίνει άκρως ανταγωνιστικός, με παιδιά δικά του που ιδρώνουν τη φανέλα τους. Τα θετικά αποτελέσματα έχουν προσδώσει υψηλή ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν, με ήρεμο μυαλό και ματς το ματς κάθε αγωνιστική, θα υπάρχει εξέλιξη και είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας".



ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ







"Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες, κατά συνέπεια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το πρώτο μέρος ανήκει στο Λαύριο και το δεύτερο στον Πρωτέα. Σημειώθηκαν δυνατές μονομαχίες από δύο νεανικές ομάδες που έχουν όμως δουλευτεί πολύ καλά από τους προπονητές τους. Υπάρχει βελτίωση προς τα επάνω και στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι ήταν κλειστό. Δεν ξεχώρισα κάποιον MVP. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα"


Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου