Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ VS ΣΤΑΜΑΤΑ




Η Βουλιαγμένη ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που τόσο χρειάζεται ώστε να ανέβει ψυχολογικά, αλλά και για να μην μείνει πίσω βαθμολογικά. Τη προηγούμενη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη με τον Γέρακα εκτός έδρας. Η Σταμάτα βρίσκεται στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς. Έχει κάνει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες. Αυτό σημαίνει κλειστή ομάδα που προσέχει τα νώτα της. Όμως, ο αγώνας με την Βουλιαγμένη είναι από τα παιχνίδια που θα πρέπει να διεκδικήσει γιατί και ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με αυτή.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βουλιαγμένης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τις Αλεξοπούλου, Μπάλαγκα και ώρα 15:00.



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ




Η Δροσιά σε έξι αγώνες έχει μόνο μία νίκη, ενώ όπως και η Σταμάτα, έχει κάνει τέσσερις ισοπαλίες και βρίσκεται στην ένατη θέση με 7 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο της την Ατλαντίδα που δείχνει να έχει βρει τον δρόμο της και να τσιμπάει βαθμούς, σκαρφαλώνοντας έτσι στην έκτη θέση.
Ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Δροσιάς, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Κακάνη και ώρα 15:00.



ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ VS ΑΡΤΕΜΙΣ




Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα και σίγουρα θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα για λόγους ψυχολογίας. Ο Αετός με πλεονέκτημα έδρας θέλει το τρίποντο και η Αρτέμιδα το θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έξοδο. Παιχνίδι σκοπιμότητας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γουρνιά και ώρα 15:00.



ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ




Ο Σαρωνικός κάνει πρωταθλητισμό. Η ποιότητα στο ρόστερ του και η εμπειρία του, θα βοηθήσουν σημαντικά σε αυτή τη δύσκολη έξοδο στον Κάλαμο. Ο γηπεδούχος έχει κίνητρο να κερδίσει ένα φαβορί της κατηγορίας κι ένα πλεονέκτημα έδρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κάλαμου, με διαιτητή τον Τρίγαζη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χριστόπουλο και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου