Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΣΑΒΒΑΤΟΥ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






Α.Ο ΣΤΑΜΑΤΑΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Η Σταμάτα προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Βουλιαγμένης, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 6η θέση με 10 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται το γήπεδο της τον Εθνικό Ν. Μάκρης που κι εκείνος την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το τρίποντο εκτός έδρας από τον Γέρακα. Βρίσκεται στην 4η θέση με 11 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Γκούβα, Κυριακόπουλο και ώρα 15:00




Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ




Η Ατλαντίδα έχει στο ενεργητικό της δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες, και βρίσκεται στην 9η θέση. Στην προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει το παιχνίδι στην Δροσιά, παραμένοντας στους 9 βαθμούς. Ο Αετός Πικερμίου εντός έδρας έκανε το 1-1 επί της Αρτέμιδας και πήρε τον πόντο της ισοπαλίας. Βρίσκεται στην 13η θέση με 6 βαθμούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνθούσας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Χόικα και ώρα 15:00



Α.Ο ΑΡΤΕΜΙΣ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ



Η Αρτέμιδα είναι ενδέκατη στην βαθμολογική κατάταξη με 8 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία με το Πικέρμι, ενώ σήμερα φιλοξενεί τον ένα εκ των δύο πρωτοπόρων της κατηγορίας. Το Κρυονέρι αήττητο με 17 βαθμούς πήρε το τρίποντο στην έδρα του από το Κορωπί, με σκορ 4-2.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Σπατών "Δ. Δημητρίου", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Βαβουράκη και ώρα 15:00



ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ



Γειτονικό ντέρμπι. Ο Πρωτέας δεν έχει ακόμα καταφέρει να κάνει τη νίκη. Την προηγούμενη βδομάδα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Λαυρεωτική στο Λαύριο, ενώ σήμερα υποδέχεται στο γήπεδο του την ομάδα της Αναβύσσου. Δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Σαρωνικό, που βρίσκεται στην 3η θέση με 15 βαθμούς. Είναι αήττητος με το μεγαλύτερο της κατηγορίας σκορ τερμάτων υπέρ (21). Δυνατή ομάδα, που το έχει με το γκολ, αλλά και που ξέρει να αμύνεται. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Αμφιάραου με τέρματα 2-4.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Σοφιά, Κακάνη και ώρα 15:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου