Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ






ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Η Τριγλία έκανε μία στάση στο Μαρκόπουλο την περασμένη αγωνιστική χάνοντας από τη Μαρκο. Σίγουρα θα αναζητήσει να ρεφάρει, αλλά ο αντίπαλος είναι δύσκολος και βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, στο οποίο δεν χωράνε προβλέψεις. Το θέλω των γηπεδούχων απέναντι στην ποιότητα των φιλοξενούμενων.
Το ματς θα γίνει στο  γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Γκούβα και ώρα 15:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΜΑΡΚΟ




Ξεκινά ο Παθιακάκης με μία τριπλέτα φονική, Μαρκο μέσα, Μπογιάτι έξω, Βάρη μέσα. Την τελευταία φορά στην έδρα του έχασε από τα Γλυκά Νερά. Η Μαρκο με νέο κόουτς κυνηγάει μόνο νίκη, αλλά παράλληλα θέλει και γκέλα από Βάρη και Μπογιάτι για να τους πιάσει. Παιχνίδι σκοπιμότητας και βαθμοθηρίας και για τους δυο μονομάχους αλλά για διαφορετικούς λόγους.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ




Οι Κερατιώτες πάνε στη Βούλα για να εξαργυρώσουν την πρώτη τους νίκη, κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και σίγουρα και αυτός θα ζητήσει θετικό αποτέλεσμα  γιατί ο σημερινός αντίπαλος του είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του στην υπόθεση σωτηρίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Γουργιώτη και ώρα 15:00.




ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ




Η Παιανία στην ουρά με έναν αγώνα λιγότερο και με νέο προπονητή, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πέντε συνεχόμενα ματς με ισοπαλίες. Κλειστό παιχνίδι από δύο ομάδες που δίνουν βάρος στην άμυνα πρωτίστως ώστε να μην χαθεί το παιχνίδι και οι βαθμοί. Στο γκολ θα κριθεί η αναμέτρηση.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παιανίας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Κακάνη και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ




Ο Θησέας τελειώνει ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Σήμερα αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Αστέρα που κάνει πρωταθλητισμό. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους μεγάλους και να τους βάλουν δύσκολα. Με πλεονέκτημα την έδρα του, το μικρό γήπεδο και το πλαστικό χορτάρι σίγουρα θα δυσκολέψει τους Πολίτες που διαθέτουν ένα πειθαρχημένο σύνολο και που γνωρίζουν να φέρνουν αποτέλεσμα παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Σοφιά και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ




Επανεκκίνηση για το Λαύριο που πηγαίνει στον Μαραθώνα με νέο προπονητή και αποφασισμένο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, που θα τονώσει το ηθικό τους. Τελείωσαν ένα δύσκολο πρόγραμμα και λογικό είναι αν αρχίσουν αντεπίθεση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η Μάχη έχει πλεονέκτημα έδρας και γνωρίζει ότι διαθέτει την ίδια ομάδα με τον αντίπαλο, καθώς έχουν τους ίδιους στόχους και η νίκη επ΄ αυτών θα τον ξεπεράσουν βαθμολογικά που είναι το ζητούμενο. Ενδιαφέρον παιχνίδι για τον τρόπο που θα διαχειριστούν τον αγώνα οι προπονητές.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Ντόστη και ώρα 15:00.



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΑΝΟΙΞΗ




Δύσκολο και πονηρό παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους καθώς απαιτεί υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και στρατηγική. Ο Αχιλλέας εντός έδρας είναι δυνατός, ξέρει να φτιάχνει και να στήνει το παιχνίδι. Από την άλλοι οι Πράσινοι παίζουν καλύτερα εκτός έδρας αφήνοντας τον αντίπαλον να παίρνει πρωτοβουλίες και αυτοί να χτυπούν στην κόντρα. Σίγουρα οι φίλαθλοι θα απολαύσουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο καλοδουλεμένες ομάδες.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Πολίτη, Μετακίδη και ώρα 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου