Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ 0-2 (0-2)






Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του κατάφερε να φύγει από τον Κόκκινο Μύλο έδρα του Αχιλλέα, ο Θησέας καθώς επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι ειδικά στο πρώτο μέρος όπου σε διάστημα τεσσάρων λεπτών πέτυχαν δύο γκολ. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν κι αυτοί το αποτέλεσμα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ώστε να ισοφαρίσουν ή να γυρίσουν το ματς και να μην φύγει ο Θησέας με ένα σημαντικό τρίποντο. Σπουδαία εμφάνιση για άλλη μία φορά πραγματοποίησαν οι μικροί του Θησέα Τσέλιος, Πράπας, Παππάς, Ρακιπλάρι που δείχνουν ότι θα αποτελέσουν σε βραχύ διάστημα βασικές μονάδες για την ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου.

Τα γκολ, στο 34΄ ασίστ του Κατσούγκρη στον Αθανασόπουλο κι αυτός με λόμπα γράφει το 0-1, στο 38΄ σέντρα από δεξιά του Τσέλιου, βρίσκει τον Κατσούγκρη που κάνει το 0-2 και διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Γκούβα και Μακρή


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Τσιμηλιώτης) Νικολίτσας, Τουλούπης, Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Φούντας (59΄ Θεοδώρου), Σταματόπουλος (90΄ Γιουλάτος), Μπίζας (78΄ Λαζάρου), Πιτσούνης, Λάνι (87΄ Αναστασιάδης)



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Χατζηαναστασίου) Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασόπουλος, Μουρούτης, Μιναδάκης, Τσέλιος (62΄ Παππάς), Κατσούγκρης, Πράπας (87΄ Ρακιπλάρι), Μουλάκης (68΄ Ζιάγκος), Αθανασόπουλος (88΄ Ματζαβελάκης)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου