Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1-0 (0-0)





Ο Σαρωνικός είχε τρεις τελικές στο πρώτο μέρος που μπορούσε εάν καρποφορούσαν να καθάριζε το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 26΄ μόνος του ο Έλενας έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 34΄ σέρβιρε ο Μπουγατσιάς και ο Ρόθος μάλλον αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε με προβολή να παραβιάσει την εστία του Ούτσικα. Στο 35΄ ο Μπουγατσιάς μπήκε ανάμεσα σε Γκούφα και Ούτσικα, πήρε την κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε ελάχιστα άουτ.





Στο 22΄ είχε προηγηθεί ανατροπή του Μπουγατσιά εντός περιοχής, αλλά ο Τριγάζης δεν έδωσε το πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος κι όσο περνούσε ο χρόνος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Πήγε στη δύναμη με συνέπεια να υπάρχει εκνευρισμός. Στο 71΄ ο Κετέογλου με κεφαλιά γλίτωσε σίγουρο γκολ καθώς ο τερματοφύλακας του Καραλής ήταν εκτός θέσης. Στο 80΄ ένα αντιαθλητικό φάουλ επί του Μαραγκού έμελλε να δώσει Χιτσκοκικό φινάλε στην αναμέτρηση. Αποβλήθηκαν πέντε παίκτες καθώς συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη σύμπραξη των πάγκων και από τις δυο ομάδες.





Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν Ρόθος και Χαντζάρας από τον πάγκο του Σαρωνικού και ο Μπουγατσιάς με δεύτερη κίτρινη. Και από την Ατλαντίδα Ντούκα και Παππάς και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Ιωάννου. Κατά συνέπεια το παιχνίδι να συνεχιστεί με εννέα παίκτες για τους φιλοξενούμενους και δέκα για τους γηπεδούχους. Στο 85΄ ο Σαρωνικός πέτυχε γκολ με τον Κόεχλερ με σουτ μέσα από την περιοχή σε φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Ούτσικα, καθώς έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την επιστροφή της από την πρόσκρουση της στο δοκάρι από σουτ του Έλενα.


Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Γκούβα



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Δημητρόπουλος) Καραλής, Μπουκουβάλας, Ρέδι, Ζουμπουρλής, Κετέγλου, Ναυπλιώτης (70΄ Κόεχλερ), Ρόθος (75΄ Πατσαούρας), Μαραγκός, Μπουγατσιάς, Παπακωνσταντίνου (87΄ Χασουράκης), Έλενας



Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσούνης) Ούτσικας, Ντούκα, Θεοδώρου, Γκούφας, Μπενέκος, Καγιάς, Χερμάνι (46΄ Λιάσκος), Παππάς, Κωτσάκης, Πανόπουλος, Metohu (85΄ Περιβολάρης)


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου