Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΕΡΤΟΥ 2-1





Με ένα γκολ απίστευτης έμπνευσης του νεαρού Τσέρτου στο 77΄ ο Γέρακας σφράγισε τη νίκη του επί του Καλάμου με ανατροπή στο σκορ. Με ψυχολογία ο Αμφιάραος από την πρόσφατη νίκη του επί του Ωρωπού κατέβηκε στον Γέρακα για να πάρει αποτέλεσμα. Όμως ο γηπεδούχος είχε ένα δυνατό δεκάλεπτο και μπόρεσε στο 70΄ με τον Μίτι να πετύχει την ισοφάριση. Είχε προηγηθεί ο Κάλαμος στο 46΄με τον Μαγγίνα και στο 77΄ ο Τσέρτος βρισκόμενος στο αριστερό πλάγιο μέρος του γηπέδου όπως επιτίθετο η ομάδα του, είδε εκτός εστίας τον Νικολάου και επιχείρησε σουτ το οποίο κατέληξε στο γάμα της εστίας του, ενώ όλοι περίμεναν ότι θα βγάλει σέντρα. Είχε προηγηθεί στο 60΄ δοκάρι του Κουτρουμάνου για τους γηπεδούχους.


Διαιτητής του αγώνα Δήμας, με βοηθούς τους Μακρή και Πολίτη


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΓΕΡΑΚΑΣ Τσούκας, Λιβατσίνος, Ντούμης, Λάβδας, Καλούδης Α., Παπαδόπουλος Σ., Καλούδης Ν. (62΄ Παπαδόπουλος Δ.), Βλαχιώτης (59΄ Ρέκα), Μίτι (92΄ Προβίδης), Κουτρουμάνος (92΄ Χριστοφιλόπουλος), Τσέρτος


ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ Νικολάλου Ι., Αντωνίου Φ. (83΄ Αντωνίου Ν.), Παπαγεωργίου Λ. (79΄ Νικολάλου Γ.), Ταμπάκου, Μαγγίνας, Νικολάου Π., Λιμπούσης (60΄ Στεφανοδάκης), Καραμπέτσης, Ζαμπάνης, Μαργέτας, Παπαγεωργίου Π.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου