Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 5-1 (2-1)






Κυρίαρχος στο ντέρμπι με την Τριγλία ήταν ο Αστέρας Βάρης καθώς την υπέταξε με σκορ 5-1. Οι Πολίτες δεν άφησαν περιθώρια στους Ραφηνιώτες ειδικά στο δεύτερο μέρος και στο χρονικό διάστημα 70΄ με 90΄ ήταν ισοπεδοτικοί. Πέτυχαν τρία γκολ τα οποία συνετέλεσαν να ανέβει το δίχτυ του σκορ σε 5-1. Προηγήθηκε η Τριγλία στο 8΄ με τον Μουστογιάννη.
Ισοφάρισε ο Μάγγος στο 12΄ σε 1-1 και ο Παπάζογλου στο 15΄ έκανε την ανατροπή του σκορ σε 2-1. Στο 68΄ πάλι ο Παπάζογλου με δεύτερο προσωπικό γκολ έκανε το 3-1 και στο τελευταίο δίλεπτο μίλησε ο έμπειρος Ζουρούδης στο 88΄ και 90΄ (εύστοχο χτύπημα πέναλτι) έγραψε το τελικό σκορ 5-1. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Τριγλίας Μπαρδής με δεύτερη κίτρινη και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Πλιάτσικας.


Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου, με βοηθούς τους Χόικα και Γκόντα



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου (88΄ Γκρέκι), Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Γιάμας (41΄ Βεϊόγλου), Μίχος, Ζουρούδης, Παπάζογλου (73΄ Παπανικολάου), Μασκλαβάνος (53΄ Τσακύρης)



ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Μπαρδής, Αρβανιτίδης (72΄ Ναούμ), Τσαγκάρης, Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ζαφειρόπουλος (79΄ Παπαδιονυσίου), Κακαράς, Βατίστας (46΄ Δελαπόρτας), Μουστόγιαννης (90΄ Πλιάτσικας), Κολοβός


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογταφία Νίκος Γκόριτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου