Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕ ΚΙΛΕΡ ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑ 5-1






Ο Αστέρης με χατ τρικ κι ένα χαμένο τετ α τετ έδειξε και πάλι την κλάση του κι έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σημερινή νίκη της Μαρκο επί του Παμπαιανικού. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.
Μετά από ένα υποτονικό πρώτο μέρος που είχε να επιδείξει ένα γκολ κι ένα χαμένο πέναλτι, ήρθε ένα χορταστικό δεύτερο μέρος σε γκολ να αποζημιώσει του θεατές. Η Παιανία ισοφάρισε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον Εγιουρούμ. Αυτό λειτούργησε σαν ηλεκτροσόκ για τους γηπεδούχους που απάντησαν άμεσα με γκολ του Καλιαμπάκα.





Η είσοδος του Βαζέχα στον αγώνα ήταν το κλειδί της αναμέτρησης. Γιατί οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου, η ομάδα ανέβασε στροφές κι έφτασε στην άνετη επικράτηση. Οι Παιανιώτες προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση, δεν μπόρεσαν όμως να βγάλουν φάσεις με συνέπεια να παραμείνουν στο ένα γκολ.





Τα γκολ, στο 15΄ το 1-0 με τον Πλιάγκα που είχε ξεχαστεί στην πλάτης της άμυνας της Παιανίας και ξεμαρκάριστος πλάσαρε τον Καραογλάνη κάνοντας το 1-0. Στο 37΄ χαμένο πέναλτι για την Μαρκο που καταλογίστηκε για χέρι αμυντικού, το εκτέλεσε ο Πόποβιτς και απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο Καραογλάνης. Στο 47΄ το 1-1 με τον Εγιουρούμ μέσα από την περιοχή. Στο 52΄ το 2-1 ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά από φάουλ του Πλιάγκα. Στο 67΄ το 3-1 ο Σαντριά που εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος. Στο 87΄ και στο 91΄ με δυο κεφαλιές ο Καλιαμπάκας ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 5-1 και πέτυχε χατ τρικ φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα έως τώρα.


Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Κυριακόπουλο


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Κύρκος, Γκριμέκης, Μανώλιας, Χαντάι, Δημητρακόπουλος, Σόφης (70΄ Νταής), Πλιάγκας (70΄ Λαλάι), Πόβοβιτς (65΄ Βαζέχα), Καλιαμπάκας, Σαντριά (78΄ Μπαμήχας), Ζαραδούκας



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Παναγόπουλος) Καρογλάνης, Δουδέσης (53΄ Νικολογιάννης), Λαλαούνης, Κρητικός, Παπασωτηρίου, Μακρόπουλος, Κομποτής (73΄ Λιάκος), Γκόμπλιας, Εγιουρούμ (85΄ Σιδέρης), Ντράτος (67΄ Κορώνης), Σινάνης


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου